Click pentru a te abona

Veniți la urne pe 27 Septembrie 2020 în număr cât mai mare și votați pentru viitor: PNL Reclădește România

125 Shares

Guvernul PNL a luat cele mai benefice măsuri pentru administrațiile locale de la aderarea la UE; cel mai amplu și ambițios program de reconstrucție și relansare economică din 1989 și până azi – “Reclădim România”.

Guvernul PNL, în niciun un an de zile, a reușit să îndrepte România spre un drum care va aduce în cele din urmă bunăstare pentru fiecare, să pună bazele unui model de dezvoltare occidental care să producă prosperitate.

În 27 septembrie, românii au o alegere simplă și clară:

*modernizare, dezvoltare, civilizație la nivelul comunităților locale, un model bazat pe investiții – PNL

*stagnare, degradare și blocaj, modelul toxic pantentat de PSD prin irosirea banilor publici și punerea în pericol a economiei.

Rezultatele administrațiilor noastre locale au dovedit superioritatea modelului liberal bazat pe investiții în dezvoltare asupra modelului PSD bazat pe consumul unor resurse din ce în ce mai puține, model care produce stagnare, deteriorarea infrastructurii și izolare.

Guvernul Orban este astăzi aliatul și partenerul pentru dezvoltare al comunităților locale de pretutindeni, după ce guvernele pesediste au fost pentru ele o pacoste: a fost corectată măsura prin care pesediștii tăiaseră fondurile cuvenite administrațiilor locale, transportul local gratuit pentru toți elevii a fost reinstitut, a fost majorată semnificativ suma destinată investițiilor locale, și, nu în ultimul rând, proiectele de infrastructura rutieră și feroviară de interes local, realizate cu fonduri europene, sunt acum în atribuțiile autorităților locale, o adevărată descentralizare în administrația României de după 89.

Am pornit deja împreună acest drum încă de anul trecut, cu victoriile la europarlamentare și prezidențiale.

La 27 septembrie vom mai face un pas hotărâtor pentru nivelul de dezvoltare și de trai din toate localitățile României.

Deputat PNL Tulcea Gudu Vasile

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com