Click pentru a te abona

Vasile Gudu, Deputat PNL: Amputarea justiţiei continuă. România nu se va lăsa încălecată de această atitudine dictatorială și va continua să lupte pentru democraţie!

0 Shares

“PSD-ALDE a găsit soluţia să scape de Opoziţie! Astfel, printr-un proiect de modificare a Regulamentului Camerei Deputaţilor se prevede ca, de acum înainte, în ședința de plen, după epuizarea timpului alocat dezbaterilor, amendamentele admise să fie supuse votului la pachet, iar cele respinse să poată fi dezbătute doar în unele cazuri.

Puterea dorește ca prin acest gest să sancționeze Opoziţia după ce, la dezbaterea în timp record a modificărilor la legile justiţiei, ne-am susținut amendamentele în plen, în deplin acord cu prevederile regulamentare.

Stimați colegi PSD-ALDE, nu aveţi nici un pic de respect faţă de această ţară, față de oamenii datorită cărora astăzi conduceți după bunul plac?

Modificarea Regulamentelor a fost făcută pe timp de noapte ca să oprească şi neînsemnata împotrivire – un articol – care vă mai deranjează în drumul spre supunerea totală a Justiţiei. Aţi depus proiectul de lege la Biroul Permanent, imediat i s-a dat număr de înregistrare şi număr de proiect de hotărâre a Camerei Deputaților, a fost introdus pe ordinea de zi a ședinței Biroului Permanent și are termen de depunere amendamente azi, 12 decembrie 2017. Mai mult decât atât a fost introdus pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaților, în speranța primirii de urgență a raportului de la comisia de resort.

Sunteţi inventivi, neobosiţi şi total nocivi pentru democraţie!

Așa ați reuşit să atrageți atenţia pe plan extern. Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, domnul Hans Klemm, în declaraţiile dumnealui precizează cum România, în ultimii 15 ani, a dus o activitate din ce în ce mai credibilă în lupta sa împotriva corupţiei, din dorinţa de a construi şi consolida instituţii independente de guvernare democratică, de a crea şi asigura resursele necesare unui sistem judiciar independent şi de a se angaja să lupte împotriva corupţiei la nivel înalt.

Domnilor din majoritatea guvernamentală, trebuie să știți însă că România nu se va lăsa încălecată de această atitudine dictatorială și va continua să lupte pentru democraţie!” (declaratie politica)

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com