Click pentru a trimite e-mail

Vard Tulcea: Doi angajați infectați cu Covid-19. S-a declanșat un program amplu de prevenire a infecțiilor cu acțiuni imediate

534 Shares

*VARD și proprietarul Fincantieri au dezvoltat rutine și proceduri complexe pentru a face față acestei situații. Conducerea va urmări îndeaproape situația și va face tot posibilul, luand toate masurile necesare, pentru a evita raspandirea bolii in santier. Șantierul naval Tulcea are un program amplu de prevenire a infecțiilor în curs de desfasurare pentru a-și proteja angajații.

În intervalul 9-10 mai 2020 Directia de Sanatate Publica din Tulcea a informat conducerea companiei Vard Tulcea cu privire la faptul ca doi dintre angajații săi au fost înregistrați cu infecție cu Covid-19. Muncitorii afectați sunt în prezent sub observație medicală, în spital și sunt în stare bună de sănatate.

Cei doi lucratori sunt angajați la departamente diferite din cadrul santierului și nu au mai fost la serviciu de o perioadă de timp din alte motive. Ambii erau la domiciliul lor când au fost depistati ca fiind infectați cu Covid-19.

Conducerea șantierului, care se afla în contact și colaborare permanenta cu autoritățile locale, a pus imediat în aplicare acțiunile de procedură de urgență, pregatite anume de catre Vard Tulcea pentru acest posibil scenariu cu scopul de a evita infecțiile ulterioare. Șantierul naval are un program amplu de prevenire a infecțiilor în curs de desfasurare pentru a-și proteja angajații.
Conform planului de urgență Covid-19 elaborat de catre Vard Tulcea, au fost inițiate următoarele acțiuni:

  • Urmărirea internă și maparea au fost activate imediat. Toți colegii de muncă care era posibil sa fi fost în contact apropiat (direct sau indirect) cu persoanele infectate în ultimele două săptămâni au fost identificați și bine informați.
  • Conform procedurilor Vard Tulcea cu privire la Covid-19, cele două grupuri de angajați care ar fi putut intra în contact strâns cu persoanele infectate, au trecut printr-o monitorizare a starii de sanatate și vor rămâne acasă în autoizolare conform regulilor sanitare pentru prevenirea infecției cu Covid-19. Toți vor fi testați pentru Covid-19 înainte de a reveni la serviciu.
  • Zonele potențiale identificate la șantierul naval au fost imediat închise pentru curățenie, igienizare și dezinfectare.
  • Toate acțiunile corective au început imediat în weekend și au fost finalizate luni dimineața.
  • VARD și proprietarul Fincantieri au dezvoltat rutine și proceduri complexe pentru a face față acestei situații. Conducerea va urmări îndeaproape situația și va face tot posibilul, luand toate masurile necesare, pentru a evita raspandirea bolii in santier.

Vard Tulcea trateaza pandemia Covid-19 cu toata seriozitatea. Șantierul a implementat primele măsuri de control al infecțiilor în urmă cu două luni deja și a sporit permanent acțiunile și inițiativele în conformitate cu propunerile Grupului și cu regulile și reglementările emise de guvern și de autoritățile sanitare.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com