Click pentru a te abona

“Val de Lumină” pentru Copiii Îngeri la troița Maicii Domnului

160 Shares

“Joi, 16 Octombrie, la orele 19.00 (ora locală din fiecare țară) s-au aprins și continuă să se aprindă lumânări, în memoria copiilor plecați prea curând dintre noi. Timp de 3-4 ore lumânările vor lumina și astfel, datorită diferenței de fus orar, vom avea un „Val Mondial de Lumină”. Mulțumiri mămicilor care au constituit grupul de acțiune,” ne-a declarat Laura Ghioc.

În fiecare an, pe 15 octombrie se celebrează “Ziua Internațională a Comemorării Bebelușilor și a Copiilor”. Peste tot în țară au avut loc acțiunile de comemorare ale Valului de Lumină.

La Tulcea, 11 doamne, reprezentante ale marii comunități “Mămici Tulcene” (Laura Ghioc- coordonator, Andreea Soare, Elena Dumitru, Anca Stan, Nicoleta Ștefan, Georgiana Cudalbu, Mioara Chiosea , Nicoleta Daniela Marin, Georgiana Elena Anghel, Lucica Timofei și Anica Badiu) au aprins candele, au adus flori și jucării, pentru Copiii Îngeri, la troița Maicii Domnului, din curtea Bisericii Bunavestire, unde s-au rugat împreună cu părintele Ilie, pentru Copiii Îngeri, suflete nevinovate care au plecat pe-o rază de soare.

“Noi, și unele dintre mămicile care-au aprins o candelă pentru copilașii pe care i-au pierdut dar care au rămas pentru totdeauna în sufletul și amintirea comunității, suntem alături de toți cei care și-au pierdut copiii răpuși de boli sau de accidente de tot felul și credem că comemorăm memoria lor peste tot în lume este un gest de normalitate” ne-a mai spus Laura.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com