Click pentru a te abona

USR Tulcea: Domnule primar, Constantin Hogea, după 14 ani de mandat, ce notă dați stării drumurilor din oraș?

0 Shares

*Domnului primar, Constantin Hogea, i-am adresat, public, o singură întrebare, la care ar trebui să răspundă tot public. După aproape 14 ani de mandate succesive, pe o scală de 1-10, cu ce notă ar evalua (că tot este profesor) starea generală a drumurilor din oraș? I-am cerut, respectuos, să răspundă sincer, la rece și fără explicații ori promisiuni ieftine. Că doar e primar independent și neangrenat politic, nu?

Postarea de astăzi a colegului nostru, Bogdan Paul Negrea, referitoare la ‘halucinanta’ plombare cu piatră cubică a mai multor străzi din municipiu, a ajuns virală pe internet, suscitând nenumărate comentarii din partea tulcenilor și nu numai. În acest context, la care se adaugă faptul evident că principala problemă reclamată de tulceni este starea deplorabilă a drumurilor din oraș, USR Tulcea a depus, tot astăzi, la Primăria Municipiului Tulcea, o scrisoare deschisă adresată ‘întâiului gospodar’ al orașului, Constantin Hogea.

 

Plombarea cu piatră cubică a străzilor, o metodă inedită, se pare, de a rezolva deficiențele de la nivelul infrastructurii, poate avea nenumărate explicații, pe care suntem convinși că primarul Hogea le va repeta de câte ori va fi nevoie. O fi de vină iarna (care n-a fost, totuși, atât de grea ca în alți ani), or fi de vină temperaturile (dacă se știau problemele, de ce nu s-au plombat străzile cu asfalt, nu piatră cubică, toamna, când era mai cald?), un lucru rămâne, însă, cert: autoritățile sunt incapabile să gestioneze situația în care s-a ajuns.

Domnului primar, Constantin Hogea, i-am adresat, public, o singură întrebare, la care ar trebui să răspundă tot public. După aproape 14 ani de mandate succesive, pe o scală de 1-10, cu ce notă ar evalua (că tot este profesor) starea generală a drumurilor din oraș? I-am cerut, respectuos, să răspundă sincer, la rece și fără explicații ori promisiuni ieftine. Că doar e primar independent și neangrenat politic, nu?

Uniunea Salvați România (USR)/Filiala Locală Tulcea

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com