Click pentru a te abona

Urez tuturor educatorilor, de la școală și de acasă, multă sănătate, putere de muncă și curaj!

96 Shares

În fiecare an, începând cu anul 1994, pe 5 octombrie sărbătorim Ziua Educației! Rolul crucial al educației într-o societate civilizată este incontestabil. De aceea, de-a lungul timpului, de fiecare dată când am avut ocazia, am încurajat susținerea materială și morală a educației.

Educația nu este doar despre a sta în bancă sau la catedră, este o șansă pe care o au generațiile spre a evolua! În acest an încercat, educatorilor le revine un rol în plus, acela de a găsi variantele potrivite pentru a păstra viu interesul elevilor și studenților pentru cunoaștere.

Familia și societatea trebuie sa rămână alături de educatori, pentru a-i ajuta în scopul lor comun: acela de a creste adulți educați și civilizați. O societate sănătoasă mental și fizic este una educată.

Sunt mândru că fac parte dintr-o etnie care a dat învățământului național învățători și profesori, cercetători și istorici de renume! Urez tuturor educatorilor, de la școală și de acasă, multă sănătate, putere de muncă și curaj!

Ampleev Andrian, Deputat CRLR

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com