Click pentru a te abona

Urez tuturor educatorilor, de la școală și de acasă, multă sănătate, putere de muncă și curaj!

130 Shares

În fiecare an, începând cu anul 1994, pe 5 octombrie sărbătorim Ziua Educației! Rolul crucial al educației într-o societate civilizată este incontestabil. De aceea, de-a lungul timpului, de fiecare dată când am avut ocazia, am încurajat susținerea materială și morală a educației.

Educația nu este doar despre a sta în bancă sau la catedră, este o șansă pe care o au generațiile spre a evolua! În acest an încercat, educatorilor le revine un rol în plus, acela de a găsi variantele potrivite pentru a păstra viu interesul elevilor și studenților pentru cunoaștere.

Familia și societatea trebuie sa rămână alături de educatori, pentru a-i ajuta în scopul lor comun: acela de a creste adulți educați și civilizați. O societate sănătoasă mental și fizic este una educată.

Sunt mândru că fac parte dintr-o etnie care a dat învățământului național învățători și profesori, cercetători și istorici de renume! Urez tuturor educatorilor, de la școală și de acasă, multă sănătate, putere de muncă și curaj!

Ampleev Andrian, Deputat CRLR

130 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com