Click pentru a te abona

Uniunea județeană a Pensionarilor Tulcea a primit un computer, un frigider, donațiile unui parlamentar strict necesare desfășurării activității de zi cu zi

0 Shares

„La inițiativa doamnei deputat Radu Anișoara  s-au desfășurat mai multe acțiuni caritabile la sediul UJP Tulcea, acțiuni dedicate membrilor Uniunii. Reamintesc faptul că-n Joia Mare a Sărbătorilor Pascale, un număr de 35 de pensionari cu venituri de sub 700 de lei/lună au primit pungi cu alimente tradiționale din partea Organizației de Femei Social Democrate a județului Tulcea. Zilele acestea, doamna deputat și-a onorat promisiunea făcută la sfârșitul anului trecut, și a adus la sediul Uniunii un computer complet echipat și un frigider, obiecte strict necesare desfășurării activității de zi cu zi dedicate respectării drepturilor membrilor noștri” ne-a comunicat dl. Gheorghe Năstac, președintele UJP Tulcea.

Domnia sa a ținut să precizeze faptul că deputatul tulcean Radu Anișoara le-a înmânat și 25 de declarații reprezentând acceptul angajaților firmei conduse de soțul domniei sale de a direcționa 2% din impozitul pe salarii și venit în contul UJP Tulcea, la care se adaugă 2% din indemnizația sa de parlamentar si a consilierilor săi, „o adevărată bulă de oxigen pentru pensionarii noștri” a remarcat președintele Gheorghe Năstac.

“Semnificația gestului doamnei deputat este deosebită și dovedește respect pentru pensionarii județului Tulcea, o componentă importantă a comunității. În numele Uniunii Județene a Pensionarilor, în numele meu, personal doresc să adresez în mod public mulțumiri pentru acțiuni caritabile de acest fel care-și îndreaptă atenția către membrii Uniunii noastre și să exprim speranța că astfel de colaborări se vor regăsi și pe viitor. Mulțumim și vă dorim tuturor multă sănătate” a concluzionat Gheorghe Năstac, președinte al UJP Tulcea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com