Click pentru a te abona

Unde se regăsesc românii în negocierile “coaliției de dreapta” care nu face decât să-și împartă funcții, uitând complet de România reală care se zbate între pandemie și criză economică?!

Constatăm cu revoltă și dezamăgire că președintele Iohannis și PNL continuă campania electorală chiar dacă românii și-au exprimat voința prin vot (oferind PSD cele mai multe voturi) și continuă să-i pedepsească pe români (poate tocmai pentru că nu le-au dat TOT?!). Domnilor guvernanți, Crăciunul vine pentru toți copiii indiferent de culoarea politică a primarului comunității în care trăiesc!

Suntem în plină criză sanitară și urmează o criză economică uriașă. E nevoie înțelepciune și de echilibru și de cooperare, de specialiști, de profesionalism, de echitate socială. Un partid nu are dreptul să pedepsească comunități  întregi pentru că nu au votat în favoarea sa – cu atât mai mult atunci când acel partid a fost sancționat aspru la vot pentru proasta guvernare.

Minciunile electorale ale PNL duc spre faliment firmele din domeniul Horeca, din domeniul culturii și din cel al sportului, grav afectate de restricțiile impuse de guvernul lui Iohannis. De la 1 septembrie firmele trebuiau să beneficieze de programul Kurzarbeit conform căruia la 10 zile de la plata salariilor primesc un cuantum de 37.5% ca ajutor de la stat. 

Rezultatul: până în acest moment, nicio firmă nu a primit niciun leu. Nici ajutorul de 20% din pierderile raportate la cifra de afaceri nu a fost plătit de guvernul PNL.

“Performanțele lui Cîțu” în calitate de ministru al Finanțelor sunt unele dintre cele mai hilare:

*Sănătatea și Educația nu trebuie să fie să fie o prioritate pentru un guvern, în viziunea lui Cîțu *A înglodat țara în datorii, cu dobânzi uriașe: 30 de miliarde de euro împrumutați ultimele 13 luni. 77 de milioane de euro în fiecare lună din ultimul an, în medie 1.000 de euro pe secundă. România va trebui să plătească 1 miliard de euro numai pentru dobânzi. *În fiecare zi din 2020, PIB-ul țării a pierdut 16 milioane de euro În total, am pierdut 5,7 miliarde euro, respectiv 27 miliarde lei în 2020, față de 2019 *România a avut cea mai slabă recuperare din UE a pierderilor suferite în perioada de carantină din trimestrul 2 (o revenire în T3 față de T2 de doar 5,6% față 11,4% media UE)

În fiecare zi din Guvernarea Orban-Cîțu, 300 de români și-au pierdut locul de muncă stabil. 140.000 de persoane au intrat în șomaj tehnic în fiecare lună, iar în total 1,4 milioane de români au trecut prin acest tip de șomaj. În perioada noiembrie 2019 – august 2020, au dispărut din economie 82.800 de locuri de muncă și tot atâtea familii au suferit pierderi de venituri.

Toate acestea continuă să adâncească îngrijorarea, starea de nesiguranță a românilor drept pentru care continuăm să cerem acestor oameni inconștienți să se oprească.

Mirela Furtună, Deputat PSD Tulcea

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com