Click pentru a trimite e-mail

Un taximetrist din Tulcea acuzat de furt pentru că i-a smuls portofelul clientului și “a achitat cursa”netaxată

Echipa de intervenţie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat cu privire la faptul că pe strada Viticulturii din municipiu a izbucnit un conflict între două persoane.

Ajunsă la faţa locului, echipa de intervenţie a luat legătura cu apelantul, care a declarat faptul că numitul P. G., conducător taxi, pe fondul unor neînţelegeri cu privire la faptul că în urma efectuării unei curse nu a pornit aparatul de taxat şi implicit nu a emis bon fiscal, i-a smuls portofelul din mână de unde a luat suma de 10 lei. Ulterior, conducătorul de taxi i-a înapoiat apelantului 3 lei împreună cu portofelul acestuia, considerând cursa achitată.

Având în vedere aspectele sesizate, precum şi constatările făcute în urma verificărilor, pe numele persoanei în cauză s-au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  Furt – faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228, alin. (1)  – Cod Penal.

Reamintim cetăţenilor faptul că pot solicita ori de câte ori e nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţă 112.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.