Click pentru a te abona

Un tânăr, care a distrus ușa de acces în locuință pentru că nu dorea să muncească, s-a ales cu dosar penal

70 Shares

În data de 19.08.2020, în jurul orei 10:30, jandarmii au fost sesizați de către un bărbat,  prin  numărul unic pentru apeluri de urgență 112, cu privire la faptul că fiul său a distrus ușa de acces în locuință folosindu-se de o lopată.

În momentul în care au ajuns la fața locului, jandarmii au fost întâmpinați de către apelant care a declarat că fiul acestuia,  fiind deranjat de faptul că i s-a spus să dea o mână de ajutor în gospodărie, a început să arunce cu bunurile din locuință către tatăl său, iar la un moment dat a luat o lopată cu care a distrus ușa de acces în locuință.

Jandarmii au întocmit pe numele tânărului în cauză actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de ,,distrugere”,  faptă prevăzută și sancționată de Codul Penal, conform Art. 253, alin. 1 – ,,Distrugerea, degradarea sau aducerea în stare de neîntrebuințare a unui bun aparținând altuia ori împiedicarea luării măsurilor de conservare sau de salvare a unui astfel de bun, precum și înlăturarea măsurilor luate se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă”.

Actele au fost înaintate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor și aplicării măsurilor legale.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com