Click pentru a te abona

Un profesor de sport din Topolog a fost arestat după ce a întreținut relații sexuale cu eleve de 14-15 ani

172 Shares

Un profesor de sport din Topolog, judetul Tulcea a fost arestat preventiv după ce a întreținut relații sexuale cu unele dintre elevele sale în vârstă de 14 și 15 ani, faptele având loc în perioada aprilie – iulie 2020.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Babadag, procurorii au dispus pe data de 18 septembrie începerea urmăririi penale pentru un bărbat de 29 de ani pentru comiterea a unor de acte sexuale cu minore în formă continuată.

“In fapt, organele de cercetare penală ale Postului de Poliție Topolog din cadrul Inspectoratului județean de Poliție Tulcea au fost sesizate de mama minorei M.A.A., cu privire la faptul ca profesorul de educație fizică ți sport al fiicei sale ar fi întreținut în mod repetat cu aceasta, precum și cu alte eleve ale școlii gimnaziale din localitate, mai multe raporturi sexuale”, se arată in comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Babadag.

În urma cercetărilor, au fost identificate până în prezent trei fete cu vârste cuprinse intre 14 si 15 ani, pe care barbatul le-ar fi determinat prin influența pe care o avea asupra lor ca, în perioada aprilie – iulie 2020, să intrețină raporturi sexuale normale și orale.

Ancheta continuă, sunt audiate minorele iar bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com