Click pentru a te abona

Un om a murit în zorii zilei, o tânără și un copil au ajuns la spital

5 Shares

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea au fost solicitați să intervină pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor calificat victimelor unui accident rutier produs pe DN 22 A, în localitatea Ciucurova. În accident a fost implicat un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 70 de ani, care se află în stop cardio-respirator și i se aplică manevre de resuscitare. În autoturism mai era o persoană de sex feminin, în vârstă de 24 ani, conștientă, cu multiple fracturi la membrele inferioare, și un băiețel de 3 ani, cu fractură la membru superior. Se intervine cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și 1 SMURD de la Stația de pompieri Babadag și 1 autospecială de descarcerare grea de la Detașamentul de pompieri Tulcea.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic și au declarat decesul bărbatului în vârstă de 70 de ani. Atât băiețelul cât și tânăra de 24 de ani au fost transportați de urgență la spital.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com