Click pentru a te abona

Un punct de lucru Patria Credit Partener deschis la Baia. Noi soluții de finanțare

158 Shares

Luni, 24 septembrie, a avut loc deschiderea unui nou punct de lucru Patria Credit Partener, în comunitatea Baia, județul Tulcea. Soluțiile de finanțare oferite micilor producători din comunitate sunt de acum mai simplu de accesat: microcredite cu costuri mici și plata la recoltă.

“Partenerul cu Patria Credit ne ajută să sprijinim micii producători din Tulcea, care este cunoscută ca fiind o zonă slab bancarizată. Baia este o localitate de aproximativ 5000 de locuitori, cu mulți crescători de animale, legumiculori și agricultori, ne adresăm însă tuturor celor 5 localităţi ce fac parte din Baia, unde se plantează şi culturi mari. Ne dorim să găsim soluții financiare pentru aceștia și nu doar pentru ei, ceea ce va aduce cu siguranţă o creştere a nivelului de trai în timp. Este un parteneriat cu un brand puternic cu care ne mândrim foarte tare.”, spune Liliana Marinescu, director Unitate Patria Credit Franciză.

În cadrul evenimentului de deschidere a luat cuvântul și Raluca Andreica, directorul Patria Credit: “Prin aceste parteneriate ajungem acolo unde este cel mai mult nevoie de noi: în mediul rural, în zone mai puțin bancarizate. Cu fiecare franciză adăugată în listă creştem forţa de vânzări şi capacitatea de a oferi servicii bancare de calitate. Şi de această dată avem un partener cu experiență antreprenorială care suntem siguri că ne ajuta în relaţia cu micii producători și antreprenori locali.”, spune Raluca Andreica, Director General, Patria Credit IFN.

Parteneriatul Patria Credit este un nou tip de afacere rurală locală, în sistem de microfranciză. A apărut din dorința de apropiere a Patria Credit IFN de comunitățile locale, pe care le sprijină prin microfinanțare. Este un sistem rapid și flexibil de finanțare ce ajută în eforturile pentru bancarizarea comunitaților rurale.

Până în prezent au fost deschise puncte de lucru în sistem franciză la Vânju Mare, Gurahonţ şi Paleu însă Patria Credit vizează deschiderea unor noi astfel de puncte de lucru și în alte zone ale țării.

Mai multe detalii despre programul de francize Patria Credit se găsesc pe www.patriacredit.ro

Pentru detalii suplimentare: pr@patriabank.ro , 0732.800.326

Despre Patria Credit si Grupul Patria Bank

Patria Credit este o instituție financiară nebancară (IFN) specializată în finanțarea agricultorilor și a microintreprinderilor, în special din mediul rural. Patria Credit este membră a Grupului Patria Bank, grup deţinut de Fondul de Investiții Emerging Europe Accession Fund (EEAF), un fond de private equity ai cărui principali investitori sunt BERD (Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare), FEI (Fondul European de Investiții, parte a Grupului Băncii Europene pentru Investiții), DEG (Banca de Dezvoltare, parte a grupului bancar KFW), BSTDB (Banca de Dezvoltare a Regiunii Mării Negre). Grupul Patria Bank include Patria Bank, Patria Credit IFN și Patria Asset Management.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com