Click pentru a te abona

Un copil de numai 12 ani a dorit să se sinucidă și s-a aruncat de la etajul doi al școlii

”În această dimineață, în jurul orei 07.50, polițiști din cadrul Secției 2 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că un băiat,  de 12 ani, elev al Liceului „George Călinescu” din municipiul Constanța, ar fi căzut de la etajul 2 al unității de învățământ.

Copilul a suferit multiple traumatisme și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii constănțeni efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Conform primelor cercetări desfășurate, elevul s-ar fi aruncat de la etajul 2”transmite IPJ Constanța.

Sunt audiați toți martorii și sunt verificate toate camerele de supraveghere din incinta și din proximitatea școlii.

Deasemenea, pompierii ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină pentru salvarea unui copil căzut de la înălțime, la Liceul George Calinescu din Constanța. Din primele informații, băiatul este conștient, el a fost transportat la Spitalul Județean Constanța cu multiple traumatisme. În cauză, Poliția a deschis o anchetă și efectuează investigații pentru a afla cauzele care au determinat acest gest extrem.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.