Click pentru a te abona

Un copil de 9 ani a juns la spital după ce a fost lovit de o mașină la Cataloi. Alte două autoturisme au intrat în coliziune în municipiu.

47 Shares

La data de 18 septembrie a.c., polițiștii tulceni au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier pe raza localitatii Cataloi.
Din primele verificări a rezultat faptul ca o femeie de 30 de ani, din Cataloi, în timp ce conducea un auto pe raza localității Cataloi a accidentat un minor de nouă ani, care se deplasa pe partea carosabila.
În urma accidentului a rezultat rănirea minorului.
Conducatorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Cercetarile continuă.

La data de 18 septembrie a.c., polițiștii tulceni au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier in municipiu.
Din primele verificări a rezultat ca un bărbat de 30 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Constructorilor, din municipiu, nu a acordat prioritate de trecere unui auto care se deplasa pe strada Isaccei, condus regulamentar de un bărbat de 41 de ani, din Medgidia, cu care a intrat in coliziune.
În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului de 30 de ani.
Cercetarile continuă.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com