Click pentru a te abona

Un bucureștean de 31 de ani s-a accidentat grav după ce-a intrat cu viteză într-un parapet și-ntr-un copac din afara localității Babadag

69 Shares

În Duminica Rusaliilor, un tânăr de 31 de ani aflat la volanul unei mașini a apăsat mai mult pe accelerație, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat ăn plin cu viteză într-un parapet, apoi cu un copac rănindu-se grav.

La data de 07.06.2020, un bărbat în vârstă de 31 ani din București, în timp ce conducea un auto în afara localității Babadag, pe fondul vitezei, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un parapet de protecție și un arbore.
În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto. Conducătorul auto deținea permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influenta băuturi alcoolice.
Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com