Click pentru a te abona

Un bărbat a fost găsit mort în zăpadă pe o stadă din Baia, județul Tulcea. Omul, de 45-50 de ani, locuia cu mama sa

765 Shares

Joi, 6 Februarie 2020, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Baia au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe o stradă din localitate, se află o persoana decedată, respectiv,  un bărbat de 45-50 de ani din localitate.

Omul locuia cu mama sa și era consumator de băuturi alcoolice, avea o viață mai dezorganizată dar  nu era recalcitrant ori bătăuș.

Localnicii care-l cunosc spun că nu cred că a avut cineva ceva cu el și că probabil a băut la birt noaptea când ningea viscolit iar temperatura era foarte scăzută,, a alunecat, a căzut și s-a lovit cumva. “E amărât, n-are nimeni nimic cu el. Chiar dacă trăgea la măsea cam mult alcool, nu se certa cu nimeni” mai spun oamenii.

Polițiștii au încadrat cazul la moarte suspectă și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. In urma efectuării necropsiei se va stabili cauza decesului.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com