Click pentru a te abona

Un bărbat a amenințat că, ori dă foc blocului în care locuiește, ori se aruncă în gol. Omul primise decizie de cantinare la domiciliu.

74 Shares

La fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii constănțeni (adjunctul – Ordine Publică al I. P. J. Constanța, șeful Poliției orașului Murfatlar și o echipă cu negociator din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al I.P.J Constanța).

Polițiștii au găsit persoana în cauză, un bărbat de 41 de ani, din Murfatlar, urcată pe blocul de locuințe, aceasta amenințând că se va arunca în gol, dacă nu va veni un procuror sa discute cu el.

Totodată, la adresa indicată s-au deplasat și pompierii din cadrul I.S.U. Dobrogea cu o autoscară de la Detașamentul Medgidia.

În urma negocierilor purtate cu polițiștii constănțeni, bărbatul în cauză a intrat în locuinţa sa, acesta fiind transportat la Spitalul Clinic Județean Constanța pentru investigații de specialitate.

Polițiștii au stabilit faptul că pe numele acestuia fusese instituită măsura carantinării la domiciliu. În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

În continuare, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la gestul persoanei în cauză.

74 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com