Click pentru a te abona

Ultima oră: Tarhon și-a dat demisia, consilierii PNL întreabă public care-i situația USL.Tensiune și ironii amare.

0 Shares

Tarhon---PMP

 

Chiar la sfârșitul ședinței de astăzi din cadrul Consiliului Județean Tulcea, consilierul PDL Tarhon Victor, fost președinte al PDL-ului tulcean și fost președinte al Consiliului Județean Tulcea, și-a prezentat demisia, atât din PDL cât și din postura de consilier județean al acestui partid (așa după cum am anunțat noi în urmă cu două zile). Se pare că drumul domnului Tarhon este scris: va asigura interimatul în funcția de președinte al nou-înființatului partid PMP, partid pritocit în mare parte de președintele Băsescu (conform multelor dezbateri publice și a luărilor de poziție – chiar ale președintelui). I s-a alăturat consilierul Ionel Stan.

In ultimele zile și-au depus demisia pentru plecarea din  PDL, 30 de membri (28 din municipiul Tulcea și 2 din Babadag  ) împreună cu Ioan Boieru (fost vicepreședinte al CJ Tulcea, fost subprefect de Tulcea). “Nu este un “exod” ne-au asigurat fruntașii PDL și “Tarhon oricum nu și-a mai plătit cotizația de când a fost schimbat din funcția de președinte al organizației județene”. Vom prezenta mai multe amănunte după ce partidul (PDL) se întâlnește mâine să pună țara la cale.

În aceeași stare de tensiune consilierul PDL, Chichi Nicolae a adresat colegilor PNL o întrebare directă: “Domnilor colegi liberali, mai sunteți reprezentanți ai USL?!”, unul dintre consilierii liberali, Caraman Tașcu, și-a exprimat, el însuși nedumerirea și dorința de a ști exact care trebuie să fie poziția lor (a consilierilor liberali) în Consiliul Județean Tulcea dar a ținut să-i și ofere domnului coleg PDL Chichi prilejul de a mai învăța dintr-o pildă: “Domnule Chichi, să nu mai plângi la morminte străine…mai bine vezi de propria ogradă (!)”

Nota autorului: a fost o atmosferă tensionată, încărcată și… picantă dacă ne gândim la ironiile amare cu care s-a lucrat . În lipsa unor informații clare pentru cetățenii tulceni care-au votat într-un fel sau altul și care-ar fi trebuit să rezulte în urma unui dialog matur.  Între colegi. Între bărbați politici.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com