Click pentru a te abona

UK Universities Tour: oportunitatea de a dialoga cu reprezentanți ai universităților britanice de top

138 Shares

*30% dintre elevii clasei a X-a au obținut diplome ICE (International Certificate of Education) cu calificativul Distinction și 70% cu calificativul Merit, la finalul programului IGCSE (International General Certificate for Secondary Education).

Liceul Teoretic „Educational Center” – Cambridge School of Constanța organizează, în perioada 27 octombrie – 2 noiembrie 2019, cea de-a doua ediție a UK Universities Tour.

La excursie vor participa 24 de elevi și profesori ai școlii noastre și vor vizita 7 universități de renume din nordul Angliei și Scoția: New Castle  University, The University of Sunderland, University of Glasgow, University of Dundee, Abertay University, University of Edinburgh și Durham University.

UK Universities Tour le oferă elevilor din cadrul Cambridge School of Constanța oportunitatea de a dialoga în mod direct cu reprezentanți ai universităților britanice – profesori și studenți, precum și de a vizita facilitățile disponibile în timpul studiilor: spații de învățământ, cazare, biblioteci, laboratoare, săli de sport etc.

„Legătura dintre liceu și universitate este incredibil de importantă și ne propunem să îi sprijinim și să îi îndrumăm pe elevii noștri, astfel încât ei să poată opta pentru o universitate care să li se potrivească cel mai bine ca indivizi. Prin intermediul acestei excursii, elevii vor dobândi o perspectivă inedită și extrem de valoroasă asupra ofertelor educaționale, cursurilor, vieții din campus, facilităților, zonei rezidențiale, costurilor și oportunităților de finanțare. Toate aceste informații le vor permite tinerilor elevi să ia decizii temeinic documentate cu privire la viitoarele lor obiective educaționale”, precizează prof. Nicoleta Grigoraș, Director al Liceului Teoretic „Educational Center” – Cambridge School of Constanța.

Ediția anterioară a UK Universities Tour s-a dovedit a fi un real beneficiu pentru toți participanții – atât pentru absolvenții de liceu, promoția 2018, care au fost acceptați la universitățile Gloucestershire, Nottingham și Birmingham, cât și pentru colegii lor mai tineri, pentru care oportunitatea de a studia la una dintre universitățile vizitate a reprezentat o motivație suplimentară, concretizată în creșterea randamentului școlar. Drept urmare, 30% dintre elevii clasei a X-a au obținut diplome ICE (International Certificate of Education) cu calificativul Distinction și 70% cu calificativul Merit, la finalul programului IGCSE (International General Certificate for Secondary Education).

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com