Click pentru a te abona

Tulcenii l-ar vrea primar al Municipiului pe Ilie Ștefan, primarul comunei Luncavița. Un sondaj de opinie îl plasează pe locul doi, după actualul primar.

1 Shares

Sondajul de opinie comandat de liberalii tulceni pentru a afla preferințele cetățenilor pentru viitorul edil al Municipiului Tulcea (alegerile locale 2020) l-au situat pe actualul primar, Constantin Hogea, pe locul întâi iar pe locul doi, …surpriză (!) Tulcenii l-ar prefera pe primarul comunei Luncavița, Ilie Ștefan. Surse liberale ne-au declarat că se așteptau la un rezultat pozitiv dar nu atât de bine definit. Am realizat un interviu cu “primarul de Luncavița” , președinte al PNL Tulcea și am încercat să obținem reacții la cald.

Reacția a fost de un „optimism bine temperat”.

Așteptăm opiniile și potențiale întrebări din partea tulcenilor și vă invităm să citiți interviul fulger pe care l-am realizat chiar în această după-amiază.

Dnews: Într-o perioadă în care atragerea de finanțare în vederea realizării unor proiecte importante pentru comunitatea pe care-o conduci este un subiect fierbinte, aș vrea să vă întreb care este secretul reușitei pentru Stefan Ilie, „primarul de la Luncavița”, după cum spun oamenii?

Ilie Ștefan: E foarte mult de spus și nu aș vrea să se înțeleagă greșit, dacă aș vorbi despre cum reușim noi. Sunt însă convins, că, în toate domeniile de activitate, pentru a reuși, trebuie, pe lângă dorință, foarte multă muncă și oameni competenți și dedicați. Noi la Luncavița avem proiecte în derulare de peste 18 milioane de euro, pentru 53 de km de străzi, canalizare, apă sau turism.

Dnews: In cadrul unei conferințe de presă a PNL Tulcea ați spus că începeți demersurile în vederea stabilirii percepției tulcenilor față de anumite persoane publice, o potențială opțiune de vot pentru primăria Municipiului Tulcea la viitoarele alegeri. Care au fost persoanele măsurate de sondaje, care au fost rezultatele acestui sondaj și ne puteți spune dacă veți candida la funcția de primar al municipiului?

Ilie Ștefan: Sondajul a fost realizat cu scopul de a contura, în primul rând, echipa care ar putea să reprezinte Partidul Național Liberal la alegerile locale pentru municipiul Tulcea din 2020. Bineînțeles că au fost măsurați și actorii locali de pe scena politică tulceană, iar rezultatele sunt foarte bune pentru noi, ceea ce ne îndreptățește la un un optimism bine temperat. Vă pot spune că, dacă Partidul Național Liberal mă va desemna ca și candidat pentru funcția de primar al Tulcei, atunci voi candida cu certitudine.

Dnews: De ce credeți că au nevoie tulcenii? Dacă aveți amabilitatea să numiți câteva lucruri care i-ar face pe tulceni să aibă mai multă încredere atunci când își alege edilul.

Ștefan Ilie: Tulcenii au multe nevoi, care sunt foarte vizibile și, de la zi la zi, tot mai multe.  Eu sunt de părere că un primar trebuie să nu scape din mână absolut nicio oportunitate de a dezvolta orașul, de a rezolva nevoia cetățeanului oricât de mică sau mare ar fi ea. Primarul trebuie să fie înconjurat de oameni competenți și, foarte important, incoruptibili, care să construiască drumuri sigure, să diminueze sărăcia prin atragerea de investitori și creșterea numărului de locuri de muncă, să dirijeze apa pluvială și canalizarea din centrul orașului în spații special amenajate, să dezvolte turismul și lista poate continua la nesfârșit, deoarece un oraș capitală de județ, este un organism viu, care trebuie să se dezvolte continuu.

Dnews: Care sunt lucrurile pe care le faceți în fiecare zi de luni a săptămânii?

Ștefan Ilie: Aceleași pe care le fac în fiecare zi și astăzi, sâmbătă, când sunt la primărie și mă pregătesc pentru o activitate foarte frumoasă dedicată Centenarului, pe care o organizez alături de colegii mei pentru Ziua Eroilor. Lunea mă întâlnesc cu fiecare coleg, trecem în revistă ce am făcut și ce nu am făcut din nevoile săptămânii care s-a încheiat și planificăm împreună muncile și activitățile următoarelor șapte zile.

Dnews: Sunteți de acord să deschidem o sesiune de întrebări de la tulceni (și nu numai) pentru dvoastră, la care să vă angajați să răspundeți măcar odată pe lună?

Ștefan Ilie: Evident că da! Este Cheia succesului în administrația publică. Orice primar trebuie să facă asta!

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com