Click pentru a trimite e-mail

Tulceanul Vladimir Mănăstireanu a demisionat de la conducerea Autorității Naționale Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA)

0 Shares

Vladimir Mănăstireanu a fost subprefect de Tulcea în perioada 2001 – 2004, deputat de Tulcea, în perioada 2004 – 2008, secretar al Grupului Parlamentar PSD (februarie 2006 – sfârşit mandat 2008) şi membru al Comisiei pentru Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor, subcomisia de Spaţiu, membru al Comisiei pentru Muncă şi Protecţie Socială (mai 2006 – iunie 2007).

Vladimir-manastireanu02

Dealtfel, Mănăstireanu s-a aflat la conducerea ANSVSA încă din mai 2012, fie în calitate de vicepreşedinte, preşedinte interimar sau preşedinte . El a fost avansat de premierul Ponta în postul de preşedinte al instituţiei în iunie anul trecut, postul de preşedinte fiind vacant după ce Mihai Ţurcanu demisionase în primăvară, în urma scandalului laptelui infestat.

Mănăstireanu a invocat motive personale. Surse din apropierea lui Mănăstireanu vorbesc despre faptul că demisia ar avea legătură cu actualele dispute din PSD, cu faptul că a fost membru al Comisiei pentru Tehnologia Informaţiei şi Comunicaţiilor, subcomisia de Spaţiu, membru al Comisiei pentru Muncă şi Protecţie Socială (mai 2006 – iunie 2007).

Alte surse vorbesc despre faptul că demisia lui Mănăstireanu ar avea legătură cu controversatele măsuri de vaccinare a bovinelor şi ovinelor împotriva bolii „limbii albastre”, dar şi a celor privind gripa aviară atipică și agresivă care se extinde în Europa.Se mai vorbește despre faptul că s-ar retrage în mediul privat.

Decizia de eliberare din funcţie, la cerere, a fost semnată de premierul Victor Ponta.

În mod normal interimatul la conducerea ANSVSA ar fi fost asigurată de vicepreședintele Laszlo Nagy Csutak, însă după anunțul făcut de UDMR că iese de la guvernare, există probabilitatea ca reponsabilitățile să fie preluate de vicepreședintele Lenuța Ichim.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com