Click pentru a te abona

Tulceanca Mirela Furtună a fost validată de Congresul extraordinar al Partidului Social Democrat pentru funcția de vicepreședinte al Regiunii de Sud- Est

2 Shares

În Congresul extraordinar din 10 martie 2018, social-democrații (PSD)  și-au  ales noua conducere pentru funcțiile de președinte executiv, secretar general și pentru cei 16 vicepreședinți regionali. Cei peste 4.000 de delegați prezenți la Sala Palatului, au votat noul vicepreședinte executiv  în persoana premierului  Viorica Dăncilă, secretarul general al patidului a rămas Marian Neacșu iar pentru Regiunea Sud – Est au fost votați Marian Oprișan, președintele Consiliului județean Vrancea și tulceanca Mirela Furtună, vicelider al Grupului PSD din Camera Deputaților care ne-a declarat la finalul lucrărilor Congresului că este extrem de onorată de această funcție și că – și dorește să confirme  așteptările colegilor din cele șase județe (Brăila, Buzău, Constanţa, Galaţi, Tulcea şi Vrancea) care i-au acordat votul :

“Sunt deosebit de onorată pentru faptul că votul colegilor mei din cele șase județe ale Regiunii de Sud – Est m-au validat pentru funcția de vicepreședinte al  PSD. Știu că este o responsabilitate imensă dar sunt pregătită să muncesc mai mult iar rezultatele bune să înceapă să apară cât mai repede. Pentru că implicarea mea va fi totală.

Lucrez foarte bine în echipă, am demonstrat acest lucru de-a lungul timpului pentru că mi-am făcut  ucenicia în partidul pe care am onoarea acum să-l reprezint la vârf, înaințe de a deveni  membru, când am participat în mod voluntar la campanii,  la acțiuni,  la evenimente. Am devenit apoi membru și am parcurs toate etapele, atât la nivel județean, vorbesc despre județul Tulcea, cât și la nivel național.

 

Am invățat că a face politică înseamnă să fii alături de oameni, să te implici, să te lupți pentru ca viața lor să fie un pic mai bună, cu mai multe perspective reale. PSD ne-a oferit șansa  nouă, tinerilor, să candidăm într-un număr important pentru funcții de conducere la toate nivelurile și, în mod sigur și datorită energiei, entuziasmului  nostru, cred că lucrurile încep să se schimbe.

Am votat la Congres, începerea dezbaterilor pentru cinci convenţii naţionale, la care vor fi invitaţi să participe preşedinţia, Banca Naţională a României, Academia Română, partidele politice, mediul universitar, sindicatele, patronatele şi societatea civilă. Cea de-a patra Convenție, “România paritară”, se referă  la egalitatea de şanse şi de tratament între femei şi bărbaţi. Ori noi, chiar am demonstrat la acest important for al partidului, că suntem determinați și pregătiți: încă un  pas important care s-a și făcut prin promovarea parității  în reprezentarea politică a femeilor și bărbaților în conducerea centrală a partidului. Integrarea activă a perspectivei de gen în politicile naţionale constituie  un imens beneficiu pentru o societate democratică iar Partidul Social Democrat demonstrează prin fapte că dorește cu adevărat să promoveze această perspectivă modernă și umanistă. Mulțumesc încă odată colegilor mei pentru susținere și-i asigur că sunt devotată tuturor proiectelor în care mă implic” a declarat Mirela Furtună la finalul lucrărilor Congresului extraordinar al PSD care i-a oferit onoranta funcție de vicepreședinte pentru Regiunea de Sud-Est.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com