Click pentru a te abona

Tulcean arestat pentru deținerea unor droguri de mare risc

0 Shares

Procurori din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Tulcea, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul S.C.C.O. Tulcea, au efectuat  o percheziţie domiciliară pe raza municipiului Tulcea, în cadrul unei acţiuni vizând identificarea unei persoane care deţine, în vederea comercializării, droguri de mare risc, respectiv ECSTASY. Cu ocazia perchezitiei domiciliare, intr-un garaj, au fost găsite 80 comprimate şi alte 3 fragmente dintr-un comprimat, toate de culoare mov, cu inscripția “xtc” care conţin 3,4-methylenedioxymetamfetamine (MDMA) ce face parte din Tabelul nr. I anexă la Legea nr.143/2000.

ecstasy1

În aceeaşi zi,  s-a dispus reţinerea inculpatului  E.M., iar la data de 13.01.2017  dosarul a fost înaintat Tribunalului Tulcea cu propunerea de arestare preventivă.

Din probele administrate în cauză, până la acest moment procesual, rezultă suspiciunea rezonabilă că, în  perioada iunie – decembrie 2016, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale,  inculpatul  a comercializat  astfel de produse tinerilor din municipiul Tulcea.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul lucrătorilor Serviciului Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal inculpatul  beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com