Click pentru a te abona

Tulcea,27-28 ianuarie: Revelionul pensionarilor, 2017

0 Shares

*726 de participanți în prima zi*85 lei/persoană, meniu complet*spectacol, concursuri, concert, tombola,surprize

Organizat de Primăria Municipiului Tulcea în colaborare cu Ansamblul artistic Baladele Deltei, Revelionul pensionarilor a intrat deja în tradiția evenimentelor care oferă persoanelor de vârsta atreia șansa unei distracții pe cinste. În acest an evenimentul menit să aducă pensionarilor tulceni un pic de zîmbet, posibilitatea de a socializa și a uita de toate grijile pentru câteva ore, se desfășoară pe parcursul a două zile la Esplanada Parc și are “de toate”, ingredientele de suscces pentru un astfel de eveniment, după cum ne-a asigurat Ștefan Coman, directorul Ansamblului Baladele Deltei:

Untitled-1

“Pentru ziua de astăzi s-au înscris 726 de persoane, pensionari de toate categoriile care au achitat costul acestei seri extraordinare de 85 de lei/persoană și care sunt pregătiți de cântec, joc și voiebună într-o atmosferă de excepție susținută de un spectacol deosebit pregățit de Ansambul “Baladele Deltei” și de Ansamblul Folcloric de Copii ”Dorulețul”. Le-am pregătit un meniu complet, cu preparate tradiționale pentru astfel de evenimente, băuturi răcoritoare, țuică, vin și, evident, șampanie. Nu lipsește vestitul “tort de revelion” și numeroasele concursuri și tombole în urma cărora, pe lângă distracție, fiecare persoană va avea și o mică amintire, un obiect, o diplomă, o cupă, cu care va ajunge acasă. Sunt multe surprize pe care nu dorim să le stricăm acum vorbind despre ele, pot să vă spun doar că fiecare participant va primi odată cu premiul obținut pentru participarea la unul dintre multele concursuri ale serii, câte un bilet-șaradă pe care-l va fescifra ….anul acesta. Dar cea mai mare surpriză este prezența unei îndrăgite vedete de muzică ușoară, un nume important pentru generația pensionarilor noțtri, care va concerta la acest Revelion și sunt convins că toți participanții vor cânta și ei …”Hai vino iar în gara noastră mică…”(Ștefan Coman)

Pentru ziua de mâine, 28 ianuarie, nu s-au înscris până la acest moment decât 330 de participanți dar biletele pot fi achiziționate pe parcursul întregii zile de la sediul Ansamblului Artistic Baladele Deltei, strada Mircea Vodă nr.67, Tulcea sau la telefon 0748159031. Prim[ria tulcea a mai pus la dispoziția pensionarilor care doresc să petreacă împreună un altfel de Revelion, o linie de transport gratuit de la Hotel Delta (stație) la Esplanada Parc între intervalul orar 14,00 – 16,00 și 22,00 – 24,00.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com