Click pentru a te abona

Tulcea: Workshop Internațional “Protecția Mediului și Dezvoltarea Durabilă”

0 Shares

În perioada 28-30 mai 2016, Asociația de Mediu Balcanică (B.E.N.A) și Institutul Național de Cercetare și Dezvoltare Delta Dunării (INCDD), organizează la Tulcea, Workshopul Internațional: Protecția Mediului și Dezvoltarea Durabilă.

Untitled-1

Lucrările workshopului se vor desfășura la Sala ‘Mihail Kogălniceanu’, strada Păcii nr. 20, Tulcea, începând cu ora 9,00.  Workshopul reunește cercetători și reputați oameni de știință, în scopul comunicării ultimelor rezultatele în cercetare cu privire la protecția mediului și dezvoltarea durabilă.

Workshop-ul este structurat în două părți, prima parte, desfășurată pe parcursul zilei de 28 mai este dedicată comunicărilor orale, care vor acoperi o gamă largă de domenii de cercetare: evaluarea biodiversității, ecologie acvatică, resurse naturale, reconstrucție ecologică cercetare durabilă fundamentală și aplicată în fizică, chimie și nanotehnolog.e și arhitectură peisagistică și partea a doua, pe 29 mai, aplicație practică pe teren în Rezervația Biosferei Delta Dunării.

La eveniment vor participa 22 de oameni de știință din Grecia, Italia, Norvegia, Portugalia, Turcia, Bulgaria și Statele Unite ale Americii, având oportunitatea de a schimba informații cu cei 40 de cercetătorii români implicați în studierea și conservarea ecosistemelor Rezervației Biosferei Delta Dunării și vor putea contribui împreună la Protecția Mediului și la Dezvoltarea Durabilă a zonelor umede și a deltelor.

În acest sens, vor fi prezentate 25 de comunicări la finalul cărora va fi un timp special dedicat concluziilor.

Lucrările workshopului, desfășurat în colaborare cu prestigioasa organizație BENA, oferă un cadru de comunicare pentru profesori, cercetători și experți, îmbinând tradiția și experiența de peste 40 de ani în domeniul cercetării a INCDDD cu cea a oamenilor de știință din țările balcanice și cele ale UE, promovând strategii care pot îmbunătăți procesul decizional de mediu și gestionarea durabilă a resurselor naturale.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com