Click pentru a te abona

Tulcea: Reuniunea Comitetului Interministerial pentru organizarea EURO 2020. Cinci baze sportive noi în județ și promovarea deltei

386 Shares

*EURO 2020 se va disputa între 12 iunie şi 12 iulie, în 12 ţări, cu participarea a 24 de echipe. Vor fi 51 de meciuri, patru dintre acestea (trei din faza grupelor, unul din optimi) pe Arena Naţională din Bucureşti*Delta Dunării și baze sportive noi la Tulcea, Babadag, Baia, Sulina și Topolog în proiectele în care se implică și fostul mare fotbalist, Gică Popescu.

Reprezentanții ministerelor și ai celorlalte instituții implicate au prezentat noutățile și stadiul la care se află cu lucrările și pregătirile pentru acest proiect.În ședința prezidată de ministrul tineretului și sportului Bogdan Matei și consilierul onorific al Premierului, Gică Popescu s-a discutat despre rezultatele campaniei de promovare a vânzării biletelor pentru EURO 2020, despre situația căilor de acces spre Otopeni, stadiul construcției stadioanelor și multe alte teme.

Astăzi vom continua să facem o radiografie corectă a stadiului la care suntem cu toate proiectele. Aflându-ne în județul Tulcea, în acest weekend vom vizita mai multe locuri interesante, cu potențial turistic pentru suporterii care ne vor vizita țara anul viitor și aș dori să mulțumesc gazdelor noastre de la Consiliul Județean Tulcea pentru cum ne-au primit și ne-au sprijinit la organizarea acestei reuniuni ” a spus ministrul Bogdan Matei.

Faptul că România va găzdui patru meciuri din cadrul acestei competiții reprezintă, pe lângă bucuria noastră, a milioanelor de iubitori ai fotbalului și importanța evenimentului sportiv, reprezintă o oportunitate și pentru promovarea Deltei Dunării ca destinație turistică pentru suporterii care ne vor vizita țara pentru a se bucura de acest Festival European al Fotbalului.

Parteneriatul UEFA-FRF-CNI-Consiliul Județean Tulcea este benefic pentru noi atât pentru promovarea potențialului turistic dar și pentru construirea a cinci baze sportive mari dintre care trei cu teren de fotbal de dimensiune standard, cu 500 de locuri în tribune și vestiare moderne la Tulcea, Babadag și Baia și două cu teren sintetic pentru minifotbal (cu toate dotările) la Sulina și Topolog. Aceste obiective urmează să fie finalizate până la fluierul de start al EURO2020, trebuie să fie așa pentru că este datoria noastră de onoare și venim astfel și în întâmpinarea iubitorilor de fotbal și pentru promovarea sportului și a unui stil de viață sănătos în rândul copiilor, al tinerilor și nu numai” a declarat și președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com