Click pentru a te abona

Tulcea: peste 1000 de pui de păstrugă au primit “Botezul Sturionilor”

“Botezul Sturionilor” 2015, reprezintă cea de-a patra acțiune de repopulare a Dunării cu sturioni (specie grav afectată, aflată pe cale de dispariție), realizată cu sprijin privat. Vorbim despre un parteneriat între compania Veolia, Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD) și Primăria Tulcea.

Astăzi, la Tulcea peste 1000 de pui de păstrugă au fost eliberați în cadrul natural după ce au fost cipați pentru a fi monitorizată dezvoltarea, migrația lor. La acțiune au participat cca. 250 de personae în calitate de ambasadori ai programului UNESCO, ai ONG-urilor de mediu, specialiști în domeniu, Guvernatorul ARBDD, Simion Lucian.

Untitled-1

Veolia şi Apa Nova Bucureşti organizează, începând de astăzi până duminică,12 iulie a.c.,  în Delta Dunării, o acţiune denumită “Luminează planeta cu fapte bune”, prilej cu care va avea loc şi iluminarea unei promenade pe lungimea de un kilometru pe digul de la Sfântul Gheorghe, inaugurarea Bibliotecii din Sfântul Gheorghe, care a fost dotată cu cărţi primite de la donatori, lansarea de albume UNESCO şi Asociaţia grădinilor Botanice din România.

Partenerii evenimentului sunt UNESCO România, Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, Asociaţia Internaţională a Apei (IWA), şi, în acest an, s-a alăturat şi Comitetul Naţional Român de Iluminat, anul 2015 fiind proclamat Anul Internaţional al Luminii.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.