Click pentru a te abona

Tulcea : Percheziții, confiscarea unor pistoale cu bile și a unor substanțe halucinogene

Sâmbătă,  5 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea, împreună cu cei de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și procurorii D.I.I.C.O.T. — Biroul Teritorial Tulcea au efectuat 10 percheziții la domiciliile unor persoane fizice și la sediile unor persoane juridice din municipiul Tulcea.

diicot

În urma perchezițiilor au fost ridicate două pistoale cu bile și substanțe a căror natură va fi stabilită ulterior.

La acțiunea de amploare  au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea și Inspectoratul de Jandarmi Tulcea.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al DIPI.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.