Click pentru a trimite e-mail

Tulcea: Ofițeri din 10 țări francofone în stagiu de pregătire atestat de Departamentul de operații de menținere a păcii din cadrul ONU

30 Shares

Ofițeri aparținând forțelor de securitate internă din 10 țări francofone, aflați în România în cadrul unui stagiu de pregătire atestat de Departamentul de operații de menținere a păcii din cadrul Organizației Națiunilor Unite s-au aflat la Tulcea într-o vizită de lucru.

Cursul Superior Internațional organizat de Școala de Aplicație pentru Ofițeri a Jandarmeriei Române „Mihai Viteazul” are rolul de a forma ofițeri de stat major, care se vor familiariza cu metodele și tehnicile de lucru dintr-un stat-major internațional, vor dezbate probleme referitoare la criminalitatea transfrontalieră și își vor însuși noțiunile necesare participării la misiunile de menținere a păcii sub egida Națiunilor Unite.

La cursul din acest an participă ofițeri din Argentina, Brazilia, Djibouti, Iordania, Madagascar, Moldova, Niger, Palestina, România, Senegal și Ucraina.

„Ne bucură faptul că această întâlnire are loc la Tulcea, unde iată că francofonia își găsește rădăcinile. Dacă veți vizita Sulina, cel mai estic punct al Uniunii Europene, veți vedea clădirea fostei Comisii Europene, cea care a fost premergătoare ideii de Europă unită. Sperăm să vedeți cât mai mult din frumusețile județului, în special Delta Dunării, perla turismului românesc.

În numele conducerii Consiliului Județean Tulcea, îmi exprim speranța că veți avea o deplasare plăcută și constructivă în județul nostru și că veți reveni la Tulcea, în vizite private, devenind astfel adevărați ambasadori ai României în țările dumneavoastră.

Vă mulțumim pentru vizită, pentru faptul că ați dorit să veniți și la o întâlnire cu autoritățile județene și vă urăm o ședere plăcută și cursuri cât mai folositoare“, a declarat vicepreședintele Dumitru Mergeani.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com