Click pentru a te abona

Tulcea: Ofițeri de pe trei continente participă la cel de-al XVIII-lea Curs Superior Internațional

176 Shares

Astăzi, ofiţerii din cadrul Cursului Superior Internaţional, promoţia 2020 au desfăşurat o vizită de  studiu şi documentare la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea.

Ofițeri de pe 3 continente participă la cel de-al XVIII-lea Curs Superior Internațional care se desfășoară în cadrul Școlii de Aplicație pentru Ofițeri ,,Mihai Viteazu” a Jandarmeriei Române.

Obiectivul principal al cursului este reprezentat de pregătirea ofițerilor aparținând forțelor de securitate internă, pentru exercitarea de funcții specifice în cadrul unui stat major internațional pe timpul misiunilor de menținere a păcii sub mandat ONU.

Promoția 2020 a Cursului Superior Internaţional este formată din ofițeri din:  Madagascar, Franța, Mali, Moldova, Tunisia, Ucraina și România, al cărei reprezentant este căpitan Diana Monica Ghimiș.

Inspectorul şef, colonel Bordei Ion, a susţinut o prezentare a istoricului şi a principalelor activităţi ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, punând accent pe zona administrativă în care acţionează jandarmii tulceni, reprezentativă fiind Rezervaţia Biosferei Delta Dunării.

De asemenea, ofițerii din cadrul Cursului Superior Internațional au vizitat și principalele obiective de interes din municipiul Tulcea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com