Click pentru a te abona

Tulcea: mai mulți vietnamezi organizau jocuri de noroc interzise în spațiul de cazare al firmei.

718 Shares

La data de 16 octombrie a.c., polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanta- Biroul Județean de Poliție Transporturi Tulcea au desfasurat actiuni pe linia prevenirii si combaterii faptelor antisociale, în incinta unor societăți comerciale, de pe raza municipiului Tulcea.

În cadrul actiunii, polițiștii au identificat 15 persoane de cetatenie straina ( vietnameza) care organizau jocuri de noroc, altele decât cele autorizate de lege, în spațiul de cazare în comun al unei societății.
De asemenea, asupra unuia dintre bărbați au fost găsite două obiecte taietor-înțepătoare, de natura celor interzise la detinere.

In cadrul aceleiași acțiuni, polițiștii au identificat doua persoane care desfășurau activități de comerț, cu bauturi alcoolice și non-alcoolice, fără a îndeplini condițiile prevăzute de lege.
Totodata, oamenii legii au constatat ca persoanele în cauză nu purtau mijloacele de protecție individuală necesare prevenirii si limitarii răspândirii noului Coronavirus.

În urma controalelor efectuate, polițiștii au aplicat 32 de sancțiuni contravenționale, in valoare de 61.500 de lei si au ridicat în vederea confiscarii sumele de 19.545 de lei si 505.000 dong, precum si bauturi alcoolice în valoare de aproximativ 12.000 de lei.
De asemenea, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, iar cele 2 obiecte taietor-intepatoare au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Tulcea, jandarmilor din cadrul IJJ Tulcea si reprezentantilor ORI.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com