Click pentru a te abona

Tulcea: La începutul săptămânii viitoare încep primele testări pentru Covid-19 prin laboratorul DSV Tulcea. Toate persoanele suspecte de infectare vor beneficia de analize rapide.

696 Shares

Am promis că vă țin la curent cu tot ceea ce se întreprinde pentru a începe cât mai curând posibil testarea la Tulcea. Din păcate, birocrația continuă să fie încă la cote înalte, vestea bună este că la începutul săptămânii viitoare vor începe primele testări pentru Covid-19 la laboratorul DSV Tulcea.
Merg în fiecare zi la laborator și vreau să vă spun că deja se lucrează la cel de al doilea filtru prin care specialiștii urmează să treacă analizele Covid-19 conform procedurii impuse de regulamentele de protecție.

La acest moment se lucrează cu o echipă de la SJUT (Spitalul Județean de Urgență Tulcea) – operațiunea fiind finanțată de aceștia, urmând ca vineri, 3 aprilie 2020, să fie finalizate lucrările, drept pentru care, așa după cum am promis voi reveni atunci cu toate explicațiile necesare, cu imagini și, pe cât posibil, cu răspunsuri concrete la întrebările și la mesajele pe care le-am primit din Municipiul Tulcea și din județ. Revenind la faptul că la începutul săptămânii viitoare vor începe primele testări pentru Covid-19 la Tulcea trebuie să vă mai comunic faptul că în urma discuțiilor purtate cu specialiștii s-a hotărât ca, pentru început, toate persoanele suspecte de infectarea cu Covid 19 să beneficieze de analizele rapide făcute la laboratorul DSV Tulcea.

La finalul intervenției mele vreau să mulțumesc tuturor celor care s-au implicat imediat în acest demers, vreau să mulțumesc pentru rapiditatea și operativitatea execuției celui de al doilea filtru. Mulțumesc SJUT, DSV, întregului Comitet județean pentru Situații de Urgență și tuturor celor care ne-au ajutat să facem posibil acest lucru știut fiind faptul că pentru orașele mici astfel de operațiuni de testare rapidă sunt foarte greu de realizat.

Fac în continuare APEL cu respect și prețuire pentru fiecare dintre dumneavoastră: Hai, să dăm dovadă de solidaritate, să mergem mai departe cu demnitate și responsabilitate pentru a trece cu bine de această grea încercare astfel încât să ajungem să ne putem saluta din nou, cu bucuria regăsirii normalității, printr-o strângere de mână. Sănătate, solidaritate, responsabilitate, aveți grijă de voi și de familiile voastre.

Horia Teodorescu

Președinte Consiliul Județean Tulcea

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com