Click pentru a trimite e-mail

Tulcea: Într-o singură zi de relaxare încă 10 tulceni au fost confirmați cu Covid19 și s-a ajuns la un total de 108. Autoritățile publice fac apel la cetățeni să respecte regulile impuse de Starea de Alertă

1K Shares

În ultimile 24 de ore încă 10 tulceni au fost confirmați în urma testelor efectuate ca fiind infectați cu Covid19, astfel încât numărul tulcenilor confirmați cu Covid19 a crescut de la 98 (ieri, 16 Mai a.c.) la 108 (astăzi, 17 Mai 2020) 

Aceste ultime zece persoane sunt din municipiul Tulcea și toți cei 108 oameni confirmați sunt internați în Spitalul județean de Urgență Tulcea

La nivelul județului Tulcea, au fost testate 2235 de persoane, au fost confirmate 108 persoane cu Covid19, peste 600 de persoane se află în izolare voluntară la domiciliu și 110 în carantină.  Tot până la această dată au ieșit din perioada de izolare de 14 zile un număr de 4755 de persoane.

De asemenea, la această dată se află în carantină un număr de 109 persoane; la aceiași dată au ieşit din perioada de carantină 599 persoane.  Numărul total de paturi din centrele de carantină este de 436, din care disponibile 257.

În ceea ce priveşte bilanţul acțiunilor de monitorizare și control privind respectarea condițiilor de autoizolare în conformitate cu legislația în vigoare, la nivelul judeţului Tulcea, pana în data de 16 mai 2020 s-au efectuat controale la 193 locuinte, din care la 136 locuinţe de către lucrători ai Poliţiei şi la 57 de locuinţe de către lucrători ai Jandarmeriei fiind verificate în total 612 persoane, dintre acestea 479 de către lucrători ai Poliţiei şi 133 de către lucrători ai Jandarmeriei.

Până astăzi, 17 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 16.871 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 9.890 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 1097 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 167 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 205 de pacienți. Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 13.055 de  persoane. Alte 15.854 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 310.407  de teste.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com