Click pentru a te abona

Tulcea: În perioada 23-30 Aprilie se desfășoară acțiuni specifice de combatere a țânțarilor și căpușelor în funcție de condițiile meteo

895 Shares

Primăria Tulcea anunță faptul că în perioada 23-30 Aprilie se desfășoară acțiuni specifice de combatere a țânțarilor și căpușelor în funcție de condițiile meteo. Stropirea cu substanța avizată de Comisia Nașională pentru Produse Biocide se va face pe domeniul public, curţile exterioare ale unităţilor de învăţământ şi de pe aliniamentul stradal, în zona de case. Aceasta se va desfăşura cu un număr de patru  echipe repartizate în cele patru sectoare, în intervalul orar 20.00 – 08.00.

Dezinsectie municipiul Tulcea

De asemenea, în locaţiile solicitate de Primăria Municipiului Tulcea se vor face acţiuni de dezinsecţie chimică în vederea combaterii căpuşelor şi larvelor de ţânţari. Deasemenea, se va realiza şi dezinsecţia în incinta unităţilor de învăţământ în perioada 22 – 30 Aprilie 2024,  în funcţie de programări.

Se vor face şi tratamente fitosanitare pe domeniul public privind combaterea dăunătorilor şi bolilor la arborii de pe aliniamentele stradale şi din parcurile din municipiul Tulcea.

Crescătorii de albine sunt sfătuiţi ca în perioada efectuării serviciilor de dezinsecţie să ia toate măsurile pentru protejarea familiilor de albine.

Cetăţenii Municipiului Tulcea sunt rugaţi să evite zonele unde se efectuează serviciile de dezinsecţie.

Urmăriţi Ştirile Dobrogeanews şi pe Google News

895 Shares
5 1 vot
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com