Click pentru a te abona

Tulcea – capitala cailor putere cu Danube Delta Rally® 2016

0 Shares

Kamen Mihailov, Observator FIA: “Astazi am avut posibilitatea sa merg pe traseu. Impresia initiala este ca organizatorul a depus eforturi sustinute pentru organizarea unui eveniment de calitate. Doresc succes organizatorilor si tuturor participantilor!”

danube-delta-rally-2016-3Dan Girtofan, pilot CNR Dunlop: “Ma bucur sa fiu din nou la startul acestei etape minunate si tin sa ii felicit pe cei care sunt alaturi de noi la aceasta conferinta. Fara ajutorul lor, sunt convins ca nu se putea organiza acest eveniment. Ma bucur ca se reuseste in aceste vremuri nu tocmai linistite sa se mentina unele etape de acest nivel, intrecerea de la Tulcea fiind deja o etapa constanta in Trofeul European, lucru foarte important pentru motorsportul din Romania. Venim cu placere aici de fiecare data si am gasit probele speciale impecabile, la fel ca in fiecare an. Speram sa nu ploua, pentru a ne bucura de pilotajul pe aceste probe frumoase si a bucura si publicul, care speram sa fie in numar cat mai mare.“

Untitled-5Adrian Raspopa, pilot CNR Dunlop: “Fiind si organizator de raliu, chiar peste trei saptamani, stiu prin ce calvar a trecut Mihai [Tanase], din cauza ploilor si a drumului care s-a stricat foarte mult. Tin sa felicit autoritatile locale, care ii sunt alaturi de atata timp si care fac impreuna o echipa formidabila. Din punct de vedere sportiv, tin sa va spun ca anul acesta traseul se prezinta incredibil si sunt convins ca in spatele acestul traseu foarte ofertant pentru noi sta un volum de munca urias.”

Georgi Geradzhiev (Bulgaria), pilot Trofeul European de Raliuri: “Doresc sa multumesc organizatorului pentru felul in care arata probele raliului. Sunt pentru a doua oara aici, la Tulcea si cunosc mult mai bine acum probele, astfel ca voi incerca sa atac mult mai mult. Competitia este una stransa in Campionatul Romaniei si ma bucur sa ma aflu aici alaturi de piloti foarte rapizi.”

Untitled-6Mihai Tanase, Director Organizatoric Danube Delta Rally: “Repet ceea ce spun de patru ani de zile, Tulcea nu ar fi avut niciodata din nou Raliul Deltei fara Horia Teodorescu, Presedintele Consiliului Local Tulcea, Constantin Hogea, Primarul Municipiului Tulcea si Marin Badita, Prefectul Judetului Tulcea. Spun asta pentru ca intr-un oras mic, cum este Tulcea, nu ar fi putut avea loc ceea ce se intampla acum, motivatia fiind una extrem de simpla: s-au investit bani, logistica, oameni, depunandu-se eforturi foarte mari in fiecare an. Aceste lucruri, cum imi place sa spun, pentru ca toti cei care vin la Tulcea pentru acest raliu, sa vina cu zambetul pe buze si sa plece cu zambetul pe buze. Asta inseamna ca trebuie sa ne facem treaba foarte bine si credem ca ne-a iesit pana acum.
Principala noutate a editiei o reprezinta Superspeciala din oras, care este organizata si conceputa dupa un model de campionat european, respectiv mondial si care va oferi un plus de spectaculozitate. Vom avea permanent doua masini pe traseu, in urmarire si va invit sa urmariti aceasta proba, care va fi extrem de interesanta si spectaculoasa.“

danube-delta-rally-2016-1Horia Teodorescu, Presedintele Consiliului Judetean Tulcea: “Urez bun venit la Tulcea atat pilotilor cat si oficialilor competitiei. S-a spus ca daca oficialitatile locale nu s-ar fi implicat acest raliu nu ar fi revenit la viata. Eu spun ca daca nu exista Mihai Tanase acest raliu nu ar fi existat. Poti sa aloci sume si sa depui efort, insa daca nu ai stiinta, unele lucruri nu se pot realiza.
Sper ca anul acesta sa avem si vreme buna, inteleg ca toate probele sunt pe placul sportivilor, ca amenajare si pregatire, de aceea cred ca va fi un raliu reusit, care sa creasca si sa obtina puncte, astfel ca stabilizarea unui raliu de interes la Tulcea sa se mediatizeze si sa se mentina pe o pozitie fruntasa intre raliurile din Romania. Doresc succes tuturor participantilor, sa castige intotdeauna cel mai rapid.
Sper ca acest raliu sa fie pe placul tulcenilor, sa nu avem niciun fel de eveniment. Sunt convins ca Mihai [Tanase] a avut grija ca organizarea sa fie impecabila, asa cum a fost in cei trei ani anteriori, sper sa continue si pe viitor si, de ce nu, sa putem sa crestem acest frumos eveniment.”

Constantin Hogea, Primarul Municipiului Tulcea: “Suntem onorati de atentia pe care putem sa o inducem in media sportiva nationala. Este o provocare, la fel ca in fiecare an, insa este un privilegiu pentru Primaria Tulcea si Consiliul Judetean sa putem sa ne asumam aceasta provocare.
Ma bucura aprecierile pentru modul cum arata la inceput de competitie probele. Ne dorim cu totii sa fie un spectacol pe masura eforturilor noastre, atat pentru tulceni, pentru turisti si pentru cei carora am reusit sa le creem un interes pentru acest eveniment. Sper sa nu avem probleme deosebite, cum nu s-a intamplat nici pana acum si frumusetea spectacolului sa incante pe toti cei care urmaresc pe viu sau prin intermediul mass-media aceasta competitie de la Tulcea.
Merita mentionat nu numai efortul Primariei si al Consiliului Judetean Tulcea, exista o serie intreaga de institutii publice de care depinde buna derulare a acestui eveniment. Se cuvine sa le multumim tuturor si lui Mihai Tanase pentru incapatinarea cu care se tine de acest raliu, in ciuda unor probleme deosebite cu care s-a confruntat in aceasta perioada.”

Untitled-7

PROGRAM:
Joi, 9 iunie 2016
19:15 – Sesiune de autografe – Faleza Tulcea
20:30 – City Demo – parada masinilor de concurs – Faleza – Piata Civica
20:45 – Start Festiv – Piata Civica
Vineri, 10 iunie 2016
08:00 – 11:30 – Antrenamente oficiale (Shakedown) – Dealul Pietros / Agighiol
14:00 – Start Danube Delta Rally 2016 – plecarea concurentilor de pe Faleza catre probele speciale – ZIUA 1
14:41 – Start Proba Speciala Telita 1
15:14 – Start Proba Speciala Cocosu 1
Probele speciale Telita si Cocosu vor fi parcurse de 2 ori, intre cele 2 treceri concurentii vor ajunge la Tulcea pentru Service la 16:30
18:02 – Start Proba Speciala Telita 2
18:35 – Start Proba Speciala Cocosu 2
Sambata, 11 iunie 2016
08:30 – Start Danube Delta Rally 2016 – plecarea concurentilor de pe Faleza catre probele speciale
09:45 – Start Proba Speciala – Slava Rusa 1
10:28 – Start Proba Speciala – Babadag 1
11:36 – Start Proba Speciala – Eoliene 1
Probele speciale Slava Rusa, Babadag si Eoliene vor fi parcurse de 2 ori, intre cele 2 treceri concurentii vor ajunge la Tulcea pentru Service la 12:40
14:11 – Start Proba Speciala – Slava Rusa 2
14:54 – Start Proba Speciala – Babadag 2
16:02 – Start Proba Speciala – Eoliene 2 Power Stage
17:05 – Start Super Speciala Tulcea
18:00 – Podium castigatori – Faleza
21:15 – Festivitatea de Premiere – Piata Civica Tulcea

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com