Click pentru a trimite e-mail

Tulcea: Arest la domiciliu pentru cei trei tineri traficanți de droguri

0 Shares

Curtea de Apel Constanţa a adoptat o decizie definitivă în dosarul celor patru tineri din Tulcea sunt acuzaţi de trafic de droguri de risc, trafic de droguri de mare risc, deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, şi deţinere de droguri de mare risc, fără drept . Cu ocazia percheziţiilor efectuate, magistraţii ar fi găsit şi ridicat diverse cantități de canabis, cântare, grindere, telefoane mobile și pungi autosigilante folosite pentru distribuirea drogurilor.

droguri 
La data de 2.02.2016, procurorii din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Tulcea (DIICOT) au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor: Sorin Cristian Chirică, administrator  a două cluburi din municipiului Tulcea, Florin-Marian AnghelArtem Florin şi Radu-Ciprian Marinescu, angajaţi ai acestor cluburi.

“În cauză, există suspiciunea rezonabilă că, în perioada 2015 – ianuarie 2016, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, inculpaţii s-au aprovizionat cu droguri de risc şi de mare risc, respectiv canabis şi comprimate ecstasy, pe care, ulterior, le-au comercializat mai multor consumatori de pe raza municipiului Bucureşti şi a județului Prahova. La data de 1.02.2016, inculpatul Dragomir Marian a fost surprins în flagrant în timp ce încerca să comercializeze canabis“, conform dosarelor întocmite de procurorii DIICOT.

Pe data de 3 februarie, Tribunalul Tulcea a respins propunerea de arestare preventivă formulată de DIICOT şi dispus faţă de Chirică, Marinescu şi Anghel măsura preventivă a arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile începând cu data şi ora expirării reţinerii, respectiv 3 februarie şi până la 3 martie, inclusiv. Mai mult decât atât, instanţa a decis ca Artem să fie pus sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile începând cu data şi ora expirării reţinerii, respectiv 3 februarie.

Ieri, judecătorii Curţii de Apel Constanţa au menţinut, în parte, decizia Tribunalului Tulcea, în sensul că au admis cererea lui Marinescu, revocându-i măsura arestului la domiciliu. Hotărârea este definitivă.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com