Click pentru a te abona

Tulcea, 140 de ani de la unirea Dobrogei cu România. Reuniunea festivă comună a Consiliilor județene Tulcea și Constanța

15 Shares
Am avut bucuria de a participa la reuniunea festivă comună a Consiliilor județene Tulcea și Constanța care au continuat acțiunea începută în urmă cu trei săptămâni la Constanța. Marți, 13 Noiembrie 2018, președinții celor două instituții județene, Horia Teodorescu și Horia Țuțuianu, au semnat și în fața tulcenilor “Actul de promisiune civică”, prin care ne angajăm cu toții, parlamentari, autorități publice locale, consilierii județeni din ambele județe să sprijinim proiectele absolut necesare dezvoltării Dobrogei.
Proiectele commune, prezentate deja în spațiul public, sunt în diferite faze de implementare și vorbim despre Drumul expres Constanța-Tulcea-Brăila, podul peste Dunăre Tulcea-Brăila, Aeroportul Internațional Delta Dunării, infrastructura portuară sau spitalul regional Constanța.
Deasemenea, festivitățile prilejuite de împlinirea a 140 de ani de la revenirea provinciei străvechi a Dobrogei la patria mamă chiar în anul Centenarului Marii Uniri, ne-au oferit privilegiul de a participa la “Gala 100 – Oameni pentru Tulcea, Oameni pentru România” eveniment în cadrul căruia 100 de tulceni din diferite domenii de activitate (educație, sănătate, cultură, cercetare, artă, administrație, precum și veteranii de război) au primit plachete aniversare într-un cadru festiv și o atmosferă cu totul deosebită în semn de prețuire pentru dăruirea și felul în care au înțeles să se afle în slujba comunității.
Felicit organizatorii, Consiliul județean și Primăria Municipiului Tulcea, felicit participanții și îmi exprim speranța ca astfel de proiecte vor fi organizate periodic pentru că sunt foarte mulți tulceni a căror activitate merită marcată și aplaudată de noi toți” a declarat deputatul PSD Radu Anișoara la finalul evenimentelor din 12-13 Noiembrie 2018 organizate la Tulcea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com