Click pentru a trimite e-mail

Tulburelu’ i-a luat mințile: a omorât-o în bătaie și a plecat cu un…ham de 400 de lei

0 Shares

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au dispus, la data de 6 noiembrie a.c. începerea urmăririi penale şi extinderea cercetărilor faţă de învinuitul Sultan Gheorghe sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi furt calificat.
Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment, al urmăririi penale, a rezultat faptul că în noaptea de 2/3.11.2013, în cadrul unui conflict spontan, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, învinuitul Sultan Gheorghe, aflându-se la domiciliul victimei M.I. din localitatea Niculiţel, județul Tulcea, s-a enervate atât de tare încât a lovit femeia în mod repetat la nivel cranio-facial şi toracic provocându-i decesul. A plecat apoi cu un ham folosit la calul din gospodărie, un ham cu o valoare de aproximativ 400 lei pe care l-a vândut în aceeaşi noapte unei persoane neidentificate până în prezent.
La data de 05.11.2013, faţă de învinuitul Sultan Gheorghe, s-a luat măsura preventivă a reţinerii. În cursul zilei de 06.11.2013, dosarul cauzei a fost trimis Tribunalului Tulcea cu propunere de arestare preventivă a inculpatului Sultan Gheorghe, pe o perioadă de 29 zile. Începerea urmăririi penale şi punerea în mişcare a acţiuni penale sunt etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, necesare în vederea propunerii unor măsuri preventive, activităţi care nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com