Click pentru a te abona

‘Tripleta Dancila, Vâlcov, Teodorovici sugruma administratia publica din România’. Motiunea simplă pe Finante, depusă de PNL.

34 Shares

PNL a depus, miercuri, în plenul Camerei Deputatilor, o motiune simpla pe Finante, intitulata ‘Tripleta Dancila, Vâlcov, Teodorovici sugruma administratia publica din România’.

‘Depunem astazi o motiune simpla împotriva politicii paguboase a ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici. Motiunea se intituleaza ‘Tripleta Dancila, Vâlcov, Teodorovici sugruma administratia publica din România’. Probabil va întrebati de ce ministrul Teodorovici este al treilea în aceasta enumerare, pentru simplul fapt ca el conteaza tot mai putin în decizia guvernamentala si pentru faptul ca se subordoneaza tot mai des acestei ierarhii’, spun liberalii care susțin că el a spus că ministrul Eugen Teodorovici trebuie să-și asume răspunderea pentru esșcul strategiei fiscal-bugetare din România.

‘Depunem aceasta moțiune pentru că suntem în plină creștere economică și ne îndatorăm din ce în ce mai mult pentru acoperirea cheltuielilor curente ale statului, depunem această moțiune pentru că 8 din 10 gospodarii o duc cât mai greu din cauza creșterii prețurilor și depunem această moțiune ca semnal de disperare al celor 3 mii de primari care au fost păcăliți și înșelați la această rectificare bugetară. Moțiunea ‘Tripleta Dancilă, Vâlcov, Teodorovici sugrumă administratia publică’ are drept scop asumarea răspunderii domnului Teodorovici pentru eșecul strategiei fiscal-bugetare din România’.

Biroul permanent al Camerei Deputaților urmează să decidă asupra dezbaterii moțiunii simple în plen.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com