Click pentru a trimite e-mail

“Trimitem copiii la şcoală”, Campania care aduce zâmbetul pe buze copiilor de la sate

Trimitem-copii-la-scoala-02Asociaţia Tinerilor pentru România(ATPR), în parteneriat cu Librăria Diverta din Constanţa şi Consiliul Şcolar al Elevilor al Liceului Teoretic “George Emil Palade”, desfăşoară în perioada 1-14 septembrie a doua ediţie a campaniei “Trimitem copiii la şcoală”, prin care toată comunitatea constănţeană este invitată să doneze rechizite şcolare pentru copiii săraci din mediul rural.

Constănţenii sunt invitaţi să doneze până pe 14 septembrie rechizite în cele două centre special amenajate de la Librăriile Diverta din City Park Mall şi Maritimo Mall.
Asociaţia Tinerilor pentru România, încearcă prin acest demers să reducă gradul abandonului şcolar cauzat de lipsa resurselor financiare, iar odată cu începerea noului an şcolar rechizitele donate vor ajunge la copiii săraci din mediul rural, astfel încât şcoala să nu fie un chin pentru ei, ci un loc în care mergi de drag: să înveţi, să socializezi, să te distrezi.

“Suntem încântaţi să participăm şi la cea de-a doua ediţie a campaniei “Trimitem copiii la şcoală”. Anul trecut am reuşit să strângem multe rechizite făcând peste 100 de copii fericiti. Vom sprijini şi anul acesta iniţiativa Asociatiei Tinerilor pentru România atât  prin crearea de centre de colectare în cele doua magazine Diverta din Constanţa, cât şi prin donarea efectivă de rechizite şcolare.” a declarat Cristian Ciobotea – Director zonal Diverta.

“Mă bucur că această campanie am reuşit să o implementăm şi anul acesta, cu atât mai mult cu cât am extins-o şi în alte oraşe din ţară. Educaţia, ar trebui să fie o prioritate pentru noi toţi, iar tinerii să poată învăţa în condiţii civilizate. Prin această campanie de strângere de rechizite, dorim ca şi copiii din mediul rural să aibă zâmbetul pe buze, să se bucure de începutul de an şcolar. Să începem toamna cu o fapta bună – de la tineri, pentru tineri!” a declarat Cristian Tănase, preşedintele Asociaţiei Tinerilor pentru România.”

Campania “Trimitem copiii la şcoală” este implementată şi în alte oraşe din ţară prin intermediul Consiliului Elevilor.
Asociaţia Tinerilor din România este o organizaţie non-guvernamentală, înfiinţată în anul acesta, care are ca obiective majore promovarea tinerilor în mediul social,economic şi educational, precum şi responsabilizarea acestora cu privire la viaţa lor şi rolul pe care îl au în familie, şcoală şi societate.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.