Click pentru a te abona

Trei tulceni confirmați cu Covid 19 transportați cu izoleta la Constanța. S-a suplimentat numărul patrulelor iar cetățenii sunt rugați să nu intre în panică

3K Shares

Trei tulceni veniți de curând din zonele roșii ale Europei au fost transportați cu izoleta la Constanța,  confirmați pozitiv cu Covid19 (unul duminică, 29 Martie și încă două persoane luni, 30 Martie). În curtea/casa respectivă, locuiesc 10 persoane și toți cei care, într-un fel sau altul au luat legătura cu aceste persoane sunt îngrijorate.

Aceste informații le-am primit de la persoane care au văzut/știu ce/când s-a întâmplat dar cărora le este teamă să vorbească pentru că spun ei, legea tăcerii pare să guverneze aceste zile.

Autoritățile ne spun să stăm acasă dar suntem nevoiți să ne deplasăm la farmacie sau la market, ăștia veniți de vreo săptămână sunt mulți, gălăgioși, nu le poți spune ceva pentru că amenință…Unii dintre noi mergem încă la serviciu, aș vrea să avem mai multă sigurață din partea autorităților. Vă mulțumim, sper să nu vă fi făcut și dvoastră necazuri dar dacă nici presa nu mai are glas înseamnă că este grav și dacă este așa, aș vrea să știm adevărul, așa cum se întâmplă și în alte țări”a spus un cetățean printr-un mesaj sub protecția anonimatului.

Informația a fost de altfel confirmată de autoritățile locale care ne-au asigurat că se iau în fiecare zi noi și noi măsuri pentru protejarea populației:

„Noi am suplimentat numărul de ordine, se lucrează integrat, avem un număr sporit de patrule în toate zonele orașului, am solicitat și ajutor din partea armatei, monitorizăm în permanență situația iar cetățenilor le solicităm cu toată prețuirea să rămână calmi, în locuințe și atunci când văd că sunt oameni izolați care nu respectă regulile, să sune la 112.

Vreau să vă spun că facem controale în fiecare zi, ieri, de exemplu la Babadag am suplimentat numărul patrulelor astfel încât să avem situația sub control. Mulțumesc în nume personal și al întregii echipe tuturor tulcenilor care înțeleg situația de criză pe care o traversăm cu toții” a declarat Prefectul Județului Tulcea, Cristian Alexandru Iordan.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com