Click pentru a te abona

Trageri cu muniție de luptă pe brațul Sfântu Gheorghe

293 Shares

Militarii din subordinea Flotilei Fluviale „Mihail Kogălniceanu” au desfășurat, în perioada 26-30 octombrie, pe brațul Sfântu Gheorghe, Exercițiul naval „Danube Protector 20.11.II”, conform planificării activităților din acest an de instrucție.


Patru vedete blindate, patru vedete fluviale și două nave de sprijin logistic au executat acțiuni specifice pentru apărarea comunicațiilor fluviale, în care au fost incluse și trageri cu sistemele de artilerie de la bordul navelor la care s-a folosit muniție de luptă.

Raionul maritim din proximitatea coastelor a fost securizat de corveta „Amiral Petre Bărbuneanu”, care a desfășurat acțiuni de patrulare, pentru respectarea interdicțiilor maritime din zonă, precum și pentru cercetarea siguranței platformelor petroliere de foraj maritim.


Obiectivul principal al activităților de instrucție pe fluviul Dunărea îl reprezintă consolidarea nivelul de pregătire al militarilor din flotila fluvială a României, pentru a fi în măsură să asigure, 24 de ore din 24, securitatea țării noastre și a Alianței Nord-Atlantice, pe flancul estic.

293 Shares
0 0 voturi
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com