Click pentru a te abona

Tragedie șocantă la Murighiol: morti în casă. In încăperea groazei se aflau pisicile familiei și câinele, morți și ei lângă stăpânii lor

0 Shares

S-a întâmplat în noaptea de 27-28 ianuarie, în localitatea Murighiol, unde, tânărul plecat la un club din localitate cu un prieten și-a găsit peste câteva ore bune, părinții fără suflare în locuința în care persista un miros greu de fum și gaze. In încăperea groazei se aflau pisicile familiei și câinele, morți și ei lângă stăpânii lor. Fiul celor doi a sunat la 112 după ajutor.

ambulanta

“Am fost sunați după miezul nopții să intervenim la Murighiol, acolo unde tinerii veniți de la discotecă sau de la un club din sat și-au găsit părinții fără suflare alături de pisicile si câinele casei. A fost ceață densă, cele două echipaje medicale au ajuns la casa oamenilor, s-au efectuat manevre de resuscitare conform protocolului chiar dacă se constatase decesul de cca. două ore a celor două persoane. De altfel, alertată de cei din sat, a venit și d-na doctor de la Centrul medical din localitate. Din nefericire oamenii erau morți de cca. două ore și nu s-a mai putut face nimic în afara constatării decesului” ne-a declarat dr. Dumitru Vâlcu, șeful Seviciului de Ambulanță Tulcea.

Din relatările celor prezenți la locul tragediei, oamenii, femeia de 45 de ani și bărbatul de cca. 52 de ani, au lucrat toată ziua la hornul despre care știau că nu este în regulă și l-au peticit așa după cum s-au priceput. Fumul gros ieșea însă mai mult în casă decât pe horn iar frigul nopții i-a determinat pe cei doi să închidă ușa pentru a se încălzi un pic. Fiul celor doi le-a atras atenția asupra unui potențial pericol și i-a sfatuit să meargă în altă încăpere până ce vor găsi niște meseriași pentru a repara hornul cu pricina dar părinții au crezut că nu se întâmplă nimic și au rămas în camera unde au adormit pentru eternitate. Împreună cu animalele lor: trei pisici și un câine.

Anchetatorii cred că monoxidul de carbon a cauzat decesul familiei și a animalelor aflate în încăpere.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com