Click pentru a te abona

Tragedie la Tulcea: primar mort, găsit în baie

0 Shares

dorin-filip-primarO adevărată tregedie pentru familia primarului găsit în această dimineață mort, căzut într-o baie a unui apartament dintr-un complex turistic de lux din Murighiol. Este vorba despre Dorin Filip, primarul din Rovinari, județul Gorj, aflat la Tulcea la un colocviu pe teme de administratie publică. Era membru al Partidului Național Liberal și, conform declarațiilor celorlalți participanți la reuniune, timp de două zile, primarul Dorin Filip nu a lăsat să se vadă că ar avea vreo suferință, chiar a fost în vervă, după ședință a jucat șah și a povestit îndelung cu colegii.

Omul a fost găsit de șoferul său căzut fără suflare în baie după ce a sesizat faptul că nu coboară la micul dejun și că nici nu răspunde la telefon. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru că decesul ar fi survenit în cursul nopții în urma unui infarct după cum ne-a declarat Șeful Serviciului de Ambulanță Tulcea, dr. Dumitru Vâlcu.

Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, a plecat spre Tulcea pentru a se ocupa de transportul trupului neînsufleţit. Primarul Filip a participat la Tulcea la întâlnirea trimestrială a Comitetului director al Asociației Orașelor din România.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com