Click pentru a te abona

Tragedie la Balta Inului:Un bărbat aflat la pescuit s-a electrocutat și s-a înecat. Fratele sau a murit încercând să-l salveze

177 Shares

*Manevrele de resuscitare s-au încheiat fără succes și pentru al doilea bărbat, fiind declarat decedat

ISU Constanța a intervenit pentru salvarea a doi bărbați aflați la pescuit la Balta Inului din Mangalia.

Unul dintre bărbați s-a electrocutat în timp ce pescuia și a căzut în apă. Fratele său aflat în apropiere s-a aruncat în valuri pentru a-l salva dar nu a mai reușit să iasă din apă. Din informațiile IPJ Constanța ar fi vorba despre doi bărbati de 48, respectiv, 50 de ani.

„Am fost solicitați să intervenim la Balta Inului din Mangalia, pentru a recupera două persoane căzute în baltă. De îndată, la fața locului au fost alocate o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și un echipaj medical de prim ajutor.

Din primele informații pe care le avem, în aceste momente cele două persoane ar fi extrase și ar fi în stop cardio-respirator. Ar fi vorba despre doi frați. Din păcate, unul dintre ei a fost declarat decedat de medicul de pe elicopterul SMURD, iar pentru cel de-al doilea încă s-au efectuat manevrele de resuscitare conform protocolului. Manevrele de resuscitare s-au încheiat fără succes și pentru al doilea bărbat, fiind declarat decedat  ”, a transmis ISU Dobrogea.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com