Click pentru a te abona

Trafic de persoane pentru protitutie si trafic de droguri

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea și procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea au finalizat cercetările într-un dosar penal privind un bărbat de 27 ani din Tulcea, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane, faptă prevăzută de art. 210 al. 1 lit. a din Codul Penal.

În perioada aprilie — iunie 2014, bărbatul a recrutat, cazat, transportat și exploatat prin obligarea la practicarea prostituției pe teritoriul Spaniei, o femeie în vârstă de 20 de ani, din jud. Tulcea. Tânăra a fost convinsă să meargă în Spania pentru un serviciu într-un bar.

Cercetările au fost efectuate cu inculpatul în stare de libertate, ulterior sustrăgându-se cercetărilor și a fost trimis în judecată în lipsă, în stare de arest preventiv pe o perioadă de 30 zile.

În aceași perioadă polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au acționat pe raza municipiului Tulcea, unde au identificat un bărbat de 35 ani din municipiu, care poseda un mandat de executare a pedepsei închisorii pe o perioadă de 4 ani și 7 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri.

Cel în cauză a fost reținut și încarcerat în Penitenciarul Tulcea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Îmi place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.