Click pentru a te abona

Tiruri în coloană de peste 5 km blochează A4 spre portul Constanța. Grindeanu spune că are soluția(!)

195 Shares

Coloana de TIR-uri se întindea joi, 7 Iulie 2022, pe o distanță de peste 5 km, pe Autostrada A4, pe sensul de mers spre port. Portul Constanţa este blocat de TIR-ruile din România şi Ucraina care transportă cereale. Navele nu pot prelua cerealele decât din TIR-uri deoarece calea ferată nu este funcţională, iar din această cauză a apărut şi blocajul. După ce subiectul a fost abordat de presă, Sorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor, a scris în miez de noapte pe facebook că ar fi găsit…soluția:

Urmăriți Știrile Dobrogeanews și pe Google News

„Au fost identificate soluții rapide pentru blocajul tirurilor din Portul Constanța!În urma discuțiilor, de astăzi, dintre delegația Ministerului TransporturiIor și directorul general al Portului Constanța, Florin Goidea, cât și în urma deplasării în teren, s-au identificat două suprafețe în interiorul Portului care pot fi utilizate ca spații de parcare pentru tiruri în vederea defluidizarii traficului.

Mai mult, s-a luat decizia ca, săptămâna viitoare, managementul Portului să prezinte un calendar asumat pentru realizarea unui Studiu de Fezabilitate având ca scop dezvoltarea unei parcări de capacitate mare (de peste 800 de locuri) în exteriorul Portului.Aștept o mobilizare și o execuție cât mai rapidă pentru realizarea acestor lucrări!” (Sorin Grindeanu/fb)

195 Shares
5 1 vot
Rating
Subscrie
Notifică-mă la

0 Comentarii
Feedback-uri
Vezi toate comentariile

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com