Click pentru a te abona

„Tinerii Dezbat“, la Colegiul Dobrogean Spiru Haret aduc în competiție în competiție 12 licee din județul Tulcea

0 Shares

Deschiderea Olimpiadei naționale de argumentare, dezbatere și gândire critică „Tinerii Dezbat“ – ediția 2018, etapa județeană, a avut loc la Colegiul Dobrogean Spiru Haret.

La eveniment au mai participat inspectorul școlar general Lucica Popișcă, directorul Colegiului Dobrogean Spiru Haret, Florin Anastasiu, cadrele didactice și elevii participanți la această olimpiadă.

„Aș dori să îmi exprim admirația și aprecierea față de elevii care au răspuns acestei provocări, aceea de a-și spune punctul de vedere, de argumenta cele spuse, de a lua atitudine și, mai important, de a-și asuma în totalitate poziția adoptată în scopul promovării unor idei și principii democratice.

Generației mele i-au lipsit acest gen de concursuri. Probabil ne-ar fi plăcut și nouă să știm să facem astfel de dezbateri. Am văzut și tematica moțiunilor. Sunt domenii foarte diferite, unele dintre ele privind probleme de voluntariat. Cred că mulți dintre voi faceți parte din ong-uri și sunteți voluntari, vă oferiți ajutorul comunității. Dintre voi se vor alege liderii viitorului, liderii României de mâine. Mă bucură să văd în sală foarte mulți tineri frumoși. Sper ca, în aceste zile, fiecare să-și aducă argumentațiile, pentru susținerea moțiunii dezbătute. Văd aici niște cupe în spate, vor fi probabil și niște premii, dar sunt sigur că toți cei care vor participa sunt deja câștigători. Vreau să aveți zile frumoase, zile pline de idei bune și vreau să vă urez succes“, a declarat vicepreședintele Dumitru Mergeani.

Olimpiada „Tinerii Dezbat“ se desfășoară în perioada 8-9 iunie, la Colegiul Dobrogean Spiru Haret, reunind în competiție 12 licee din județul Tulcea, cu 12 echipaje de începători și 7 echipaje de avansați. Astfel, 57 de elevi participanți și 19 profesori coordonatori se vor întrece în cadrul meciurilor de dezbatere, pe moțiuni privind obligativitatea uniformei școlare, introducerea la liceu a unei ore de educație financiară, voluntariatul – condiție de absolvire a liceului sau interzicerea alimentelor modificate genetic.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com