Click pentru a te abona

Tineri tulceni în vizită la Parlamentul României, interesați de programele start-up pentru tineret

“Acest început de săptămână a fost unul mai deosebit pentru că un grup de 50 de tineri, elevi ai Liceului Agricol Nicolae Cornățeanu din Tulcea, care se pregătesc să devină tehnicieni în activități economice, au fost în vizită la Parlamentul României la invitația mea și a colegei mele, deputatul Radu Anișoara” a declarat Mirela Furtună, deputat, secretar al Comisiei pentru politică externă.

Lecția de democrație este foarte bine primită de tinerii din județul Tulcea care doresc să viziteze această  impresionantă clădire monumentală cunoscută ca fiind Palatul Parlamentului în care-și desfășoară activitatea deputații și senatorii aleși de români să le reprezinte interesele la nivel legislativ.

“Tinerii de astăzi s-au arătat interesați de activitatea deputaților, de procesul legislativ, de procesul de vot sau de reprezentare. Au făcut un tur al Palatului Parlamentului și au admirat alementele arhitecturale ale acestei clădiri considerate a fi  a doua cea mai mare clădire administrativă pentru uz civil ca suprafață din lume.

Am vorbit despre programele start-up pentru tineret, despre oportunitățile de dezvoltare a unei afaceri pentru tinerii aflați la început de drum. Alături de colegii mei am încercat să răspund la cât mai multe întrebări și m-am bucurat că am avut un dialog dinamic, benefic din toate punctele de vedere.

Tinerii ne-au mărturisit că-și doresc acțiuni de acest fel astfel încât, în An Centenar, să poată vizita cât mai multe locuri și clădiri cu semnificație istorică pentru noi toți..

Personal, voi încerca să organizez și alte vizite de acest gen pentru că eu consider că în felul acesta tinerii vor înțelege mai bine ce înseamnă  democrația  participativă  și  implicarea  în acțiunile  publice cu responsabilitate  pentru că doar în felul acesta se vor naște liderii de mâine” a încheiat deputatul Mirela Furtună care a ținut să precizeze că urmează să mai vină în vizită la Palatul Parlamentului un grup de doamne membre ale Organizației de Femei a PSD județul Tulcea.

CONFIDENȚIALITATEA DATELOR DVS. Dobrogeanews păstrează datele dvs. personale în baza sa de date de comunicare. În absența unui consimțământ specific din partea dvs., Dobrogeanews nu vă poate trimite știri electronice. Dacă doriți să primiți astfel de știri, puteți solicita acest lucru în mod direct introducând adresa de e-mail la care vrei să primeşti ŞTIREA atunci când se întâmplă. ÎN FELUL ACESTA VĂ EXPRIMAȚI ACORDUL SA PRIMIȚI ȘTIRI ELECTRONICE DE LA DOBROGEANEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate Dobrogeanews.ro

Datorită ofertei flexibile de promovare pe site-ul nostru, afacerea dumneavoastră va beneficia de o campanie de publicitate perfect adaptată cerinţelor specifice, pieţei ţintă şi bugetului de promovare disponibil.

Astfel, puteţi alege:

- formatul de reclamă potrivit;
- poziţionarea reclamei dumneavoastră: în site (toate
paginile sau numai anumite pagini);

Reduceri:

In funcţie de volumul de publicitate contractat, există mai multe niveluri de reduceri aplicabile.

Pentru detalii, nu ezitaţi să ne contactaţi folosind adresa de E-mail: redactia@dobrogeanews.ro
sau dobrogeanews@gmail.com